sziasztok!
na hazaértem. kegyetlen jó volt ez a mai nap , 41,7
Wicca nagyon királyat mentünk,tetszett
Csabi egyorsított mint a rakéta
a zakó nem kellet volna ,de hát ez ilyen
A többi supermotsnak ,bocs hogy nem köszöntem el mindenkitől,de sietni kellet,visszaadni a kocsit
Timi várjuk a fotókat
hiányozni fog az éjszakai életünkből, mindaz amit a BMWvel művelt, mindaz amit a Gixerrel... tegnap este még intett is nekünk, majd egykeréken elhúzott mellettünk, hihetetlen. Mégha nem is beszéltünk, mindig emlékezni fogok Rá!
Sziasztok! Barátom volt a srác! Végig néztem ahogy megpróbálják újra éleszteni és nem sikerül. Soha nem kivánom senkinek ezt az érzést. Legyél jó Tomi ott fent is. Sajnálom nagyon hogy ez történt veled!
Bakker nemáááár!
Most szlalomoztam át a Halasi úton a rendőrök között és sajnos láttam egy csúnyán összetört sárga gixert egy kisteherautó mellett/alatt. Az út szélén állt még egy zöld ninja is. Remélem nincs baja senkinek...
én is bennt voltam rohácsal kerekezgetünk a városban meg csináltuk a fesztivált xD szerintem hallhatad a gixert
megnéztük a régi tesconál 400méteren a 2 vasat melyik megy jobban meg melyik hogy gyorsul és nyertem
srácok aki holnap motorzni akar a pályán,szerintem 10re jöjjön, a honlapjukon van valami faszság,hogy egytől kivan bérelve. nem tom ebből mi igaz......honlap
na hazaértem. kegyetlen jó volt ez a mai nap , 41,7
Wicca nagyon királyat mentünk,tetszett
Csabi egyorsított mint a rakéta
a zakó nem kellet volna ,de hát ez ilyen
A többi supermotsnak ,bocs hogy nem köszöntem el mindenkitől,de sietni kellet,visszaadni a kocsit
Timi várjuk a fotókat
a családja kért meg hogy szóljak minden motoros barátnak!
aki ismerte Tomikát és meg szeretne róla emlékezni az megteheti
19 órakor a baleset helyszinén gyertyagyujtással!
Vigyázzatok magatokra!
Részvétem a caládnak!
Most szlalomoztam át a Halasi úton a rendőrök között és sajnos láttam egy csúnyán összetört sárga gixert egy kisteherautó mellett/alatt. Az út szélén állt még egy zöld ninja is. Remélem nincs baja senkinek...
köszönjél ám rám mert én nem bizti hogy megismerlek!
megnéztük a régi tesconál 400méteren a 2 vasat melyik megy jobban meg melyik hogy gyorsul és nyertem
Hát Bunkókám...gratulálok hozzá. Legaláb a hanghatás jó volt itt a petőfibe
Romtech, Te meg mit magyarázol?!
persze a nevetéstöl!