Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pisti, holnap, remélem kint leszel a pályán! Sok pályamotoros jön tanulhatsz egy keveset.
sziasztok!
na hazaértem. kegyetlen jó volt ez a mai nap , 41,7
Wicca nagyon királyat mentünk,tetszett
Csabi egyorsított mint a rakéta
a zakó nem kellet volna ,de hát ez ilyen
A többi supermotsnak ,bocs hogy nem köszöntem el mindenkitől,de sietni kellet,visszaadni a kocsit
Timi várjuk a fotókat
Részvétem a családtagoknak és az ismerősöknek! Sajnos nem tudok elmenni, Szhelyen vagyok, de lélekben ott leszek veletek!
hiányozni fog az éjszakai életünkből, mindaz amit a BMWvel művelt, mindaz amit a Gixerrel... tegnap este még intett is nekünk, majd egykeréken elhúzott mellettünk, hihetetlen. Mégha nem is beszéltünk, mindig emlékezni fogok Rá!
Részvétem Tomika családjának! Ott leszünk 7-kor!
mindig emlékezni fogunk rád Tomika!

a családja kért meg hogy szóljak minden motoros barátnak!

aki ismerte Tomikát és meg szeretne róla emlékezni az megteheti
19 órakor a baleset helyszinén gyertyagyujtással!
Isten nyugosztaljon Tomi! Nem feledünk!

Vigyázzatok magatokra!
soha nem feledünk Tomika! Bunkómotoros,bunkómotoros1,Lacc,Robi, Anti

Nyugodjon Békében, sajnos nekem is mondta apa nemrég, hogy látta ahogy próbálják újraéleszteni :(
Tomika nyugodj békében és vigyázz ránk fentről!
Részvétem a caládnak!
Sziasztok! Barátom volt a srác! Végig néztem ahogy megpróbálják újra éleszteni és nem sikerül. Soha nem kivánom senkinek ezt az érzést. Legyél jó Tomi ott fent is. Sajnálom nagyon hogy ez történt veled!
...hihetetlen....meghalt...szegény
Bakker nemáááár!
Most szlalomoztam át a Halasi úton a rendőrök között és sajnos láttam egy csúnyán összetört sárga gixert egy kisteherautó mellett/alatt. Az út szélén állt még egy zöld ninja is. Remélem nincs baja senkinek...
Hali engem is érdekelnének a tegnapi képek:)
na akkkor lehet hogy összefutunk kiscsikó!
köszönjél ám rám mert én nem bizti hogy megismerlek!
jóreggelt,ma veretjük neki
Tegnap is jól nyomtátok, csak sokan voltak a pályán. Majd kiírom cd-re és kijuttatom a gokartra.
ó bárcsak én is megtanulnék egykerekezni!
én is bennt voltam rohácsal kerekezgetünk a városban meg csináltuk a fesztivált xD szerintem hallhatad a gixert
megnéztük a régi tesconál 400méteren a 2 vasat melyik megy jobban meg melyik hogy gyorsul és nyertem
szeretem hallgatni az éjszakai őrülteket. De hogy sose bírnak magukkal...
Timcsi, köszi nem hiszem hogy Tőled kaptam el, tudod ez csak amolyan szimpla iskolaundor

Hát Bunkókám...gratulálok hozzá. Legaláb a hanghatás jó volt itt a petőfibe

Romtech, Te meg mit magyarázol?!
bizokbenne hogy végre tudnánk már együtt is menni de félek hogy sirvafakadsz amikor lejössz a pályról!
persze a nevetéstöl!
srácok aki holnap motorzni akar a pályán,szerintem 10re jöjjön, a honlapjukon van valami faszság,hogy egytől kivan bérelve. nem tom ebből mi igaz......honlap
Szia Pettya nekem kellenek a fotók a fekete az én vagyok!