Néhány ízelítő kép a vasárnapi pályázásról
A többit a héten valamikor fel fogom tölteni egy külön galériába.
Ha valakinek kellenek a nyers képek is, akkor majd szóljon nekem.
A fotókért köszönet Göcs Lászlónak.
Én is szívesen beleszállok... temetésre elmenni nem bírok de ma voltam mécsest gyújtani meg tegnap láttalak titeket centrum parkolóba.
Rossz belegondolni hogy, nyáron én nagyobb sebeséggel mentem és simán ottmaradhattam volna... valaki odafent nagyon fogta mind 2 kezem... mostmár rájöttem hogy ez a 2. szülinapom....
No, van egy kis változás. Felhívtak telefonon, hogy mi lenne ha a társaság egy másik verzióba szállna bele. Mefiék (Romtechről tudok még) ugyanis egy virágból készült nagy bukósisakot rendeltek, ami 20e felett van, és felvetették, mi lenne ha abba szállnánk mi is bele (fejenként 800ft körül). Én benne vagyok, ha Nektek is jó, akkor szálljunk bele abba, és együtt rakjuk le a sírnál mint motorosok, és nem külön fórumosként.
Rátok bízom a döntést.
Köszi! Majd beírom ide, mennyi. Mivel már 11-en vagyunk pár száz ft lesz csak/fő. Ha van valakinek ismerőse aki csinál koszorút, szóljon bátran holnapig, és akkor oda megyek.
Hihetetlen, hogy a múltkori sörözésen Tomika hozta nekünk a sört, mostmeg... A kiskörút fenegyereke!
Mi is támogatjuk a koszorús ötletet, a Hunyadivárosi galeri nevében!
Sziasztok!
Köszönöm az eddigi visszajelzéseket, miután ennyien benne vannak, mindenképp rendelek holnap egy koszorút. Ha egyéb, KONKRÉT ötlet van, azt holnapig meg kellene itt vitatni, nyitott vagyok mindenre.
Szalagra én egyszerű szöveget gondoltam: 1. része: "Nyugodj békében Tomika!" 2. része: "A fórumos csapat."
Ennél azért nem gondoltam konkrétabbra, mert a közeli barátok, rokonok úgyis visznek külön. De így a magunk módján megadnánk neki a végső tiszteletet.
Arra kérnék mindenkit, mondja bátran az ötleteit, az enyém is csak egy felvetés!
szombaton nem tudjátok kik fotóztak?Timin kívül még láttam vagy két embert.