Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Nem tudtok egy jó szerelőt Kecskemét és környékén de főleg Kecskeméten! Beszart a gépem és nem akarok itthon mókolni vele inkább egy profira akarom bízni. Aki tud az legyen szíves írja már le a szerelő élérhetőségeit és a címét!

Előre is köszönöm!
Benzincső! 04.-én vasárnap kihasználnánk még a jó idő adta lehetőséget és turázhatnánk eggyet modjuk mátrába egy lazásat.?
írtam msnen hékás! amugy egy egyest elnyomtam! az 3,5 akart lenni
szia Sanyi!
csak a lánybúcsú tudhatnád :):)
Wicca inkább meséjjé mekkoraá felnid :D azon törd az agyad :D
Wicca köszi a mocim hozászolását ari vagy!
Jön valaki a Citadella találkozóra?
7 végén tudtok Kecsón valami jó gurulást?
Voltam a gokart pályánál is de sehól senkit nem találtam-
jo..akkor 50 Tiéd 50 enyém :D Lacikát meg majd hátbaveregetjük, max kap egy whisky kólát
Josee!

A 20.-ai képeket mikor töltöd fel?
Jómagam megy a fekete r6r-el!
Köszi előre is!
Lacika te most versenyekre jársz vagy lánybúcsúkban lépsz fel?

Sannyi
hánszor kérdeztem már mikor akarod medinni? ? amugy is lassan te lögsz nekem,a tárolási díjjal! :):):)
50% a menedzseréé... De az is lehet 100 Ha beszámolom az elmaradt heinekenek kamatait...
Enci Neked is hajrá!

Lacika ha nyersz akkor részesedést kérek a szurkolásért Mondjuk 50-50ben megegyezhetünk
hajrá!
Lacika szorítok én is... hétvégén igyatok helyettem is, én is megyek versenyre,úgyhogy nem tudok menni...már elkezdtem edzeni,úgyhogy a gokartpályára sem tudok kinézni...talán szerdán...
hát az zsír lenne,mert akkor 1000euró lenne a zsebben jövő péntek irány split,aztán átmegyünk dubrovnikba,két pénzdíjas verseny
azért gratu. legközelebb mégjobban szorítok.
Legközelebb leversz mindenkit, snekinek nem lesz esélye, érzem
Májki nem megy, az 100%.
srácok,pénteken egy fasza kis motoros sörözés? találtam egy jó helyet,a két templom közti pizzéria ki van benne? én tuti bár wiszkizésbe mégjobban,ott csak 380 a Nagy jimbeam kóla
köszi szépen,majd igyekszek! :)
lacika!
nem mondom hogy nem baj,de gratula igy is!én pl fel sem mernék menni a szönyegre mert tudom hogy naon kemény kölkök vagytok !sok sikert az elkövetkezendökben!
hát egy meccses voltam,kiestem. vezettem 3 percig,utánna elestem,bezsibbadtam eléggé. azért jó volt,én így is roszabbra számítottam.nem vagyok még 100as,meg régen is versenyeztem :) jövőhét után split,aztán dubrovnik,ott már hátha összejön valami :):)
hát egy meccses voltam,kiestem. vezettem 3 percig,utánna elestem,bezsibbadtam eléggé. azért jó volt,én így is roszabbra számítottam.nem vagyok még 100as,meg régen is versenyeztem :) jövőhét után split,aztán dubrovnik,ott már hátha összejön valami :):)
Köszönöm szépen

Lacika! Hogy sikerült?
Sziasztok! Eladó egy új 52-es Probiker motoros ruha valodi bör !1,3mm vastag marhabőr , full protektor , hátpúp , kétrészes . Postan is elküldöm ! T: 06/309043541 Komló-n .
Sziasztok.
Kinek kell adnom és mennyit?
Bocs a túra 2010 ben lessz !
Manó