Nem tudtok egy jó szerelőt Kecskemét és környékén de főleg Kecskeméten! Beszart a gépem és nem akarok itthon mókolni vele inkább egy profira akarom bízni. Aki tud az legyen szíves írja már le a szerelő élérhetőségeit és a címét!
Wicca köszi a mocim hozászolását ari vagy!
Jön valaki a Citadella találkozóra?
7 végén tudtok Kecsón valami jó gurulást?
Voltam a gokart pályánál is de sehól senkit nem találtam-
Lacika szorítok én is... hétvégén igyatok helyettem is, én is megyek versenyre,úgyhogy nem tudok menni...már elkezdtem edzeni,úgyhogy a gokartpályára sem tudok kinézni...talán szerdán...
srácok,pénteken egy fasza kis motoros sörözés? találtam egy jó helyet,a két templom közti pizzéria ki van benne? én tuti bár wiszkizésbe mégjobban,ott csak 380 a Nagy jimbeam kóla
lacika!
nem mondom hogy nem baj,de gratula igy is!én pl fel sem mernék menni a szönyegre mert tudom hogy naon kemény kölkök vagytok !sok sikert az elkövetkezendökben!
hát egy meccses voltam,kiestem. vezettem 3 percig,utánna elestem,bezsibbadtam eléggé. azért jó volt,én így is roszabbra számítottam.nem vagyok még 100as,meg régen is versenyeztem :) jövőhét után split,aztán dubrovnik,ott már hátha összejön valami :):)
hát egy meccses voltam,kiestem. vezettem 3 percig,utánna elestem,bezsibbadtam eléggé. azért jó volt,én így is roszabbra számítottam.nem vagyok még 100as,meg régen is versenyeztem :) jövőhét után split,aztán dubrovnik,ott már hátha összejön valami :):)
Sziasztok! Eladó egy új 52-es Probiker motoros ruha valodi bör !1,3mm vastag marhabőr , full protektor , hátpúp , kétrészes . Postan is elküldöm ! T: 06/309043541 Komló-n .
Nem tudtok egy jó szerelőt Kecskemét és környékén de főleg Kecskeméten! Beszart a gépem és nem akarok itthon mókolni vele inkább egy profira akarom bízni. Aki tud az legyen szíves írja már le a szerelő élérhetőségeit és a címét!
Előre is köszönöm!