csá, hát hllod sajnos nagyon ugy fest.ma kicsit megkavarodtak a dolgok.max szomat,de az se tuti de ettől függetlenül,ha rám hallgatsz,szombaton menyjetek ki,sok supermotos fog jönni,információim szerint,úgy hogy ha én nem is leszek,lesznek társaitok nem örülök,de ez van sajna
waah, ugyanmár. ez ütős volt
nem "alázás" miatt megyek oda, hanem saját köridő javításért :) illetve próbálok....
Na jó bevallom, egy Lacika körözés tervbe van véve... naaaaagyon sokára.
Affene. Már megint.
Amugy jaja, hazajöttem elég hamar. Sikerült lebetegednem, és iszonyat rosszul éreztem magam :\ nem bírtam a pályán se 8-10 percnél tovább. Gyorsan kikúrálom magam aztán jöhet az újratöltés.
Addig viszont lábadozok
Wicca jobbulást!(remélem nem tőlem kaptad el )
Encii, holnap Janával kimegyünk a pályára, ha van kedved gyere ki, jó lenne közösen gurulni
Ha valaki megy szóljon!Én tuti megyek!
Üdv: Jana&Timcsi
Ki nem bír magával a Kiskörúton?! (v a tesconál?!) Ésszel-ésszel! Valaki nagyon vereti neki, csak egybe haza is érjen
nem "alázás" miatt megyek oda, hanem saját köridő javításért :) illetve próbálok....
Na jó bevallom, egy Lacika körözés tervbe van véve... naaaaagyon sokára.
Amugy jaja, hazajöttem elég hamar. Sikerült lebetegednem, és iszonyat rosszul éreztem magam :\ nem bírtam a pályán se 8-10 percnél tovább. Gyorsan kikúrálom magam aztán jöhet az újratöltés.
Addig viszont lábadozok