Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kedves pisti vasárnap remélem eggyüt nyomjuk feszülnek az új slickek
na srácok,felni a gumisnál,holnap 10re kint vagyok pályán :):):)
jajmár nem elég a hatósággal küzdeni még te is csipogsz kis zöccség!
azok mi voltunk
holnap sietek meló után...ha minden jól megy, 5 után kicsivel kint tudok lenni...
Sziasztok!

Wicca jobbulást!(remélem nem tőlem kaptad el )
Encii, holnap Janával kimegyünk a pályára, ha van kedved gyere ki, jó lenne közösen gurulni
Hey-ho!
Ha valaki megy szóljon!Én tuti megyek!
Timcsi, Jana, Enci köszönöm szépen
Ha a két képen lévő úrimbernek kellenek a szeptemper 4.-én készült fotók, nálam van.
Szilvi sok boldog szülinapot így utólag!

Üdv: Jana&Timcsi
Enci ha ma akarsz menni pályázni, akkor tetesd fel az esőgumikat. Én inkább holnap próbálkozom.
csá, hát hllod sajnos nagyon ugy fest.ma kicsit megkavarodtak a dolgok.max szomat,de az se tuti de ettől függetlenül,ha rám hallgatsz,szombaton menyjetek ki,sok supermotos fog jönni,információim szerint,úgy hogy ha én nem is leszek,lesznek társaitok nem örülök,de ez van sajna
miféle buli? :DD
Szilvi: boldog születésnapot utólag is!
Wicca, gyorsan kúráld ki magad!hétvégén buli van....
Vasárnap akkor sztornó?
részemről negativ. :( betegszabi

Ki nem bír magával a Kiskörúton?! (v a tesconál?!) Ésszel-ésszel! Valaki nagyon vereti neki, csak egybe haza is érjen
azt hiszem én is kicsit későn értem ki....na,de majd holnap....
ha hagyod magad (de ezt senki nem fogja megtudni) akkor akár holnap is
bármikor lekörozhetsz,csak szólj h mikor akarsz hozzáteszem nem lesz olcsó mulatság :):)
A legjobb időm eddig 57mp volt. 20 perc alatt 4 kört simán rám vertek.
waah, ugyanmár. ez ütős volt
nem "alázás" miatt megyek oda, hanem saját köridő javításért :) illetve próbálok....
Na jó bevallom, egy Lacika körözés tervbe van véve... naaaaagyon sokára.
Jobbulást. Hátha egyszer megyünk együtt a pályán és lealázhatsz.
Affene. Már megint.
Amugy jaja, hazajöttem elég hamar. Sikerült lebetegednem, és iszonyat rosszul éreztem magam :\ nem bírtam a pályán se 8-10 percnél tovább. Gyorsan kikúrálom magam aztán jöhet az újratöltés.
Addig viszont lábadozok
Azt hiszem, megint elkerültük egymást....6-kor értem ki, akkor mondta Krissz, hogy nemrég mentél haza.