Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Benzincső!Bejelemtkeznék én is
végre,nem volt könnyűszülés
úgy készüljé hogy hosszúeste lesz
feliratkoznék én is erre a sörözésre Májki!:D
a yamaháscsabi:D
Köszi Krisz!

emberek! Megáll az ész! tegnap óta csak vigyorgok és csak vigyorgok és csak vigyorgok. Még a suliban is! 46,988 oo happy daaay
ok.
meghozzám is egyet,nem akaro szorongani
Májki 2 főt még adj hozzá, mégpedig Wicca, és Sziklai Géza
Itt a lista aki eddig jelzett: Csipesz + Csipeszné, Sanyil + Sanyilné, Szilvi, MarciCorse+haverja, Lacika, Krisz, Janam, Timcsi, Májki.
Meg kell majd beszélni a vasárnapi túrát is, már ha az időjárás egyáltalán úgy gondolja…

Ha valaki még jönne, akkor szerdáig legkésőbb itt jelezze, mert ennél több fő esetén nem elég a hosszú asztal. Tudom, hogy akik gyerekmotoroztatáson voltak nem nagyon ismernek senkit, de ha tudnak jöhetnek ám, szívesen látjuk őket itt is!
A sörözés péntek 20 óra. Eddig nekem 12-en jelezték hogy jönnek, ennyi főre foglalok helyet.
Áhh ez csak véletlen történt hogy nem lett annyira homályos [ ]
Hány órától lesz a sörözés? Csak, hogy tudjam mihez képest kell késnem egy fél órát
Traffipax előrejelzés keddre: http://href.hu/x/a08i
nem egy fél órával később ért haza, de szerintem sejt valamit,mer még fater 1órája a kertben verette neki

nyomjátok a túrát, de óvatosan
Nem csoda h gyorsabb valamivel, egy évet kihagytál. Ahhoz képest nagyon jól nyomtad szerintem. "Szomszédnál" nem volt bukta?

Más: Vasárnap túra: vagy dunántúl, vagy mátra!
ááá Krissz vérprofi,én két éve nem tudok ilyen képet csinálni

hát remélem lesz,hihetetlen jó volt..kéne még egy ragadós gumi,meg egy kis futóműokosság,azt veretném mint a sakál
Genyó Csabiyamahát csak nem tudtam befogni,pedig már agresszíven húztam a szarvát na meg azér volt egy két előzés,amin még én is meglepődtem,hogy ebből mi lesz
oké
Ott lesz, ezt garantálom!
Lacika, fainosak a képek, mondjuk ez Krisz tudását is dícséri! Jó volt látni a vigyorgó fejedet, csak lesz még ilyen az idén...
ezt meg se hallottuk mire odaérek ott legyél, motoros barátom
Én is kinézek, de csak óvatosan, mivel ma 10-kor sikerült csak abbahagyni a bulizást...
jaja,én tervezem, csak még össze kell szednem magam... meg szerintem a többiek is jönnek, csak összeszedik magukat. :DDD
Szép napot Urak, Hölgyek!

Ma du. kinézünk a gokartra remélem lesz kint valaki!
Szep 06. Vasárnap ↑ 06:07 Többnyire napos 22°C 0% 18km/h, É-Ény felől 61%
↓ 19:11 Többnyire tiszta 12°C 0% 13km/h, É felől 70%

ez már döfi, yamaha Csabi jön értem délre és irány a pálya!
Okés tesó, holnap úgyis haldoklok egy ideig, után 6-tól meg már sütögetés van, szóval lehet jobb is így. Vasárnap akkor!