Boldog névnapot Enikő!
Ez a hétvége nekem nem jó de a jövő héten benne vgyok a túrázásba! Remélem ilyen idő marad és össze lehet hozni
egy jó gurulást!
Lánybúcsúba mikor megyünk legközelebb mert ez a péntek este
elég morbid volt!
Én is boldogot kívánok!
Én benne vagyok mondjuk egy Baja-Mecsek túrában, felhívom majd Sanyilékat, aki meg olvas fórumot jelezze ha jönne! A száguldós részlegből 1-2 ember igazán jöhetne
Két hete pénteken gokart után mentünk fel Gabival, de még nagyon bénán veszem a kanyarokat.
Ha minden igaz, pénteken is megyünk. Azt azért nem gondoltam volna, hogy másnap izomlázam lesz tőle.
Kösziii Wicaaaaa... annyira örülök, hogy a flash visszajött újra...jobb később,mint soha....
Krissz köszönjük a képeket,fainak,mint mindig.... Meg a pályatakarítást is köszönjük...
az attól függ,hogy mit szeretnél,tekergetni jó magadnak,de komolyabb beavatkozás csak szerelőnél,spéci szerszámok kellenek hozzá.akartam én is szakemberhez vinni,de most ugy néz ki nem fogom,tekergettem rajta,és sokkal jobb lett. mondjuk ismerek egy srácot,aki megcsinált egy olajcserét magának,de szerintem ez elég egyedi eset :):)
Boldog névnapot Enikő!
Ez a hétvége nekem nem jó de a jövő héten benne vgyok a túrázásba! Remélem ilyen idő marad és össze lehet hozni
egy jó gurulást!
Lánybúcsúba mikor megyünk legközelebb mert ez a péntek este
elég morbid volt!
Sannyi
Én benne vagyok mondjuk egy Baja-Mecsek túrában, felhívom majd Sanyilékat, aki meg olvas fórumot jelezze ha jönne! A száguldós részlegből 1-2 ember igazán jöhetne
Ha minden igaz, pénteken is megyünk. Azt azért nem gondoltam volna, hogy másnap izomlázam lesz tőle.
Enikő örülök, h visszajött a flash :D Legközelebb, ha kevesebben lesznek, jobb lesz. Mondjuk vmelyik nap kimehetnénk (hétközbe gondoltam)
Rebel, köszi hogy elengedtél De azrét biztos nem volt az olyan sietős. A hangjába pedig szerelmes lettem, iszonyat jól szól ezzel a Raptorral
Ági, szuper képek lettek!
Feltettem a fotógalériába a szerdai képeket...
Üdv.: Ági
Krissz köszönjük a képeket,fainak,mint mindig.... Meg a pályatakarítást is köszönjük...
szeretnéd te ezt a krisztusi kort egyáltalán megérni!
kiváncsi leszek majd neked mekkora díszpárna fejed lessz!
igen!nyomozatilag megállapitom ,hogy r.ádám nagykorú testvére vagyok!
de szerintem ö ezzel nem dicsexik