Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De lehet,hogy nem jutunk el odáig....
á á én lebetegedtem tegnap el se hiszem reménykedtem h mára jól leszek ,de nem

GÉB: Meghajtottad a gépet?hogy muzsikál?
este buli?! ha jöttök a passionbe, írjatok,aztán összefutunk....
Nem írta senki, hogy megy ki. így én se mentem...
wicca voltam
voltál ma kinn a pályán?
Géb,gratulálok,király....
hohoooo. téli móka?
király!
Benzincső!Megvettem Lacus
Délután megy ki valaki a pályára? én lehet, hogy felmegyek egy pár körre bringával. megdöntöm a pályacsúcsomat. hihihi. bár, ahhoz szükségem lenne egy-két személyre is...
Jövőhét nekem a szombat jó, ha nektek is. most jutott eszembe, hogy csak délutánig van verseny,utána ráérek.De ma megyek buliba, ha van kedve valakinek csatlakozhat....
én benne vagyok,nagyon állat
a jövőhét nekem nem jó,de utánna mehet
sziasztok kellene egy kis segítség kinek van e-bay en regisztrációja? aki tud is németül?

2 motor iránt kellene érdeklődni .. akinek van jelezze köszi...
ugye ugye
mi buli előtt játszotuk, a negyedélnél azt mondtuk köszi, különben elég hosszú lett volna az az 5 perces út mondjuk ott nem csak bor volt, hanem mint a játék szerint, minden.
Aljas játék. Na, kinek van kedve egy ilyenhez vmelyik 7végén?
ALKOHOLI

erről van szó elméletileg addig megy a játék amíg nem hány mindenki mi addig tudtuk játszani hogy mindenki beért a rajtig de az utcsó poharat mindenki otthagyta különben behányt volna ... 2 ember apálya felénél majdnem ,,, beis fejezte.. de egy 10 perc a friss levegőn segített és egy jó pár üveg bor elfogyott....
ez milyen játék? :):)
wiica amit belinkeltél társas játékot megvan a tesmonak és 1 óra alatt szarrá brugtunk kb 2 óra a alatt értünk körbe és fejeztük be dfe mindenki k.o. _:D
uh, de jóóóó nektek....holnap is mentek ki?!kinézek én is, de csak bringával maximum....
Ma végre motoroztam. annyira de annyira jó volt, hogy nagyon

Enci ne aggódj szeretünk! legalábbis én tuti

Leximan! Semmi gond. Örültem hogy volt kivel pályázni. Nem volt semmi gond hazafele?
Szia! Ne hari hogy rábeszéltünk aztán meg otthagytunk a pályán! De így is alig láttunk már valamit !
Holnap buli?! írjatok ha van kedvetek...megbeszéljük a találkozót.
Huh,bakker.azt hiszem rájöttem valamire. miért vagyok ikrek...hát,azért, mert ugyanaz az ember ugyanúgy tud szeretni, mint utálni... hihetetlen...úgyhogy légyszi szeressetek... hihihi
Mikor ülünk be valahova?most hétvégén itthon vagyok én is...
ha-ha. humor harold nemtdom, remélem még nem talált meg ott

holnap megyek a motorért
Le is fagyott a szerverük.