vagy az hogy szar lesz az idő.. Vagy nekem az hogy mondják hogy hopp kölök vasárnap is munka mint általában.. De most szólok előre a főnöknek hogy vasárnap legyen már szabad meg adjon egy kis fizetést XD
jha megyek szerintem egy rakat pótalkatrésszel hogy ha megint eltakarok akkor hazáig el tudjak menni XD vagy hozz már magaddal egy szerszámosládát hogy a helyszínen tudjam szétszedni a vasat XD
Holnap is megyek ki 6 felé, kijön László is.....akinek van kedve, ideje csatlakozzon, még ki kell használni ezt a pár napot...(persze csak ha érzitek a flash-t )
Pettya, hova lettél?!ott vártunk kint.....a suzukis 750-es Gáborral beszélgettünk, ő mondta, hogy voltál kint....
Wicca, nagyon fain volt a pályán. Timivel mentünk,jaaaj,de jóóóó volt.... Kösziiii mindenkinek a köszöntést!
Szia! Encivel pályáztunk egy jót van mit fejlődni... katasztófa, ahogy ma mentem Vártuk, hogy kijössz!
A főzőcske jövő hétvégén lesz, asszem
Pettya, hallom voltál kint a pályán, épp elkerültük egymást.
sziasztok.
jaja,egy komolyabb lanybúcsúba elkéne menni :)
más: vassarnap palyázás? valaki? én és yamahacsabi ugyfest kintleszünk,ha minden igaz kész lesz a felnim :) jó lenne ha minél többen motoroznánk!
Bajatúrába én is beneveznék.
Enci! Boldog névnapod alkalmából a balcsis képeket átküldhetnéd... ha megvannak még. Köszi!
nagyn zsir,gyerekek,már csak az üthet be,ha elrontják a felnim,de csak nem
verni kéne már a gépnek
én 10re kintvagyok
Akkor holnap mindenképp
Azt hittem most lesz a főzőcske. De nem arról volt szó?
Wicca, nagyon fain volt a pályán. Timivel mentünk,jaaaj,de jóóóó volt.... Kösziiii mindenkinek a köszöntést!
A főzőcske jövő hétvégén lesz, asszem
Pettya, hallom voltál kint a pályán, épp elkerültük egymást.
A túra jól hangzik... :) Más: (igaz ehhez is kapcs) vki tud vmi konkrétat a főzőcskézéssel?
jaja,egy komolyabb lanybúcsúba elkéne menni :)
más: vassarnap palyázás? valaki? én és yamahacsabi ugyfest kintleszünk,ha minden igaz kész lesz a felnim :) jó lenne ha minél többen motoroznánk!
Hát jah, mondjuk egy embernek legalább bejött egy!