Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az már túl sok
Bár a Szekszárd fórum pörögne így
45 megfelel? XD
Ha már ilyen förtelmes barbár módszerekhez folyamodunk, akkor elég lesz a 44-es csizmám is lerugdosni XD
én egy tesco gazdaságos flexxet kérek XD
ok,akkor viszek fűrészt is
Segíjjetek majd, a hátsólámpát rendszámtartóstul le kéne kapni, hogy ha esek, legalább az ne törjön.. Tükröt majd én leszedem
Sziasztok!
Bajatúrába én is beneveznék.
Enci! Boldog névnapod alkalmából a balcsis képeket átküldhetnéd... ha megvannak még. Köszi!
engem... XD
Heh örüljetek, lesz ki leköröznötök
vagy az hogy szar lesz az idő.. Vagy nekem az hogy mondják hogy hopp kölök vasárnap is munka mint általában.. De most szólok előre a főnöknek hogy vasárnap legyen már szabad meg adjon egy kis fizetést XD
mindig van nálam szerszámosláda
nagyn zsir,gyerekek,már csak az üthet be,ha elrontják a felnim,de csak nem
verni kéne már a gépnek
de még csak 90%
jha megyek szerintem egy rakat pótalkatrésszel hogy ha megint eltakarok akkor hazáig el tudjak menni XD vagy hozz már magaddal egy szerszámosládát hogy a helyszínen tudjam szétszedni a vasat XD
Én nagyon szeretnék! Vinnék fotógépet is és jaj de beleéltem magam!
nagyon zsír,gyertek csak gyertek,minél többen legyünk supermotóval
én 10re kintvagyok
DRZ400Sadam és én egyelőre úgy néz ki, h kint leszünk Kecsón vasárnap. (90 %) Aztán lehet többen leszünk, és lehet h egyikőnk se megy...
jajj de egyszerre volt! :D
Akkor holnap mindenképp
Holnap is megyek ki 6 felé, kijön László is.....akinek van kedve, ideje csatlakozzon, még ki kell használni ezt a pár napot...(persze csak ha érzitek a flash-t )
Sajna anyai kötelességeim szólítottak a dögömhöz Mikor lesz legközelebb? :) kár h ma nem tudtam menni :(

Azt hittem most lesz a főzőcske. De nem arról volt szó?
Pettya, hova lettél?!ott vártunk kint.....a suzukis 750-es Gáborral beszélgettünk, ő mondta, hogy voltál kint....
Wicca, nagyon fain volt a pályán. Timivel mentünk,jaaaj,de jóóóó volt.... Kösziiii mindenkinek a köszöntést!
Szia! Encivel pályáztunk egy jót van mit fejlődni... katasztófa, ahogy ma mentem Vártuk, hogy kijössz!
A főzőcske jövő hétvégén lesz, asszem
Pettya, hallom voltál kint a pályán, épp elkerültük egymást.
enci naggggyon boldogot! milyen volt a pályán? :)

A túra jól hangzik... :) Más: (igaz ehhez is kapcs) vki tud vmi konkrétat a főzőcskézéssel?
sziasztok.
jaja,egy komolyabb lanybúcsúba elkéne menni :)
más: vassarnap palyázás? valaki? én és yamahacsabi ugyfest kintleszünk,ha minden igaz kész lesz a felnim :) jó lenne ha minél többen motoroznánk!

Hát jah, mondjuk egy embernek legalább bejött egy!