Sajnos most a hétvégén nem volt nállam a fényképező, így nem tudtam fotózni de ha esetleg lenéztek máskor is, és én is kint leszek, akkor igérem bepótoljuk a fotókat!
A 2. meccset magamra vállalom, az rajtam ment el. Mentségemül szolgáljon, már nem is láttam a fáradtságtól, adta a mai tréning rendesen.
Hogy valami fórumba vágót is írjak, jelezzen a társaság, legyen-e 2. gyerekmotoroztatás!
Formazona felejtős. Ott nem az edzésről szólna a dolog. Amúgy is öregek hozzád! Akkor ott leszek teremnél 10-kor! (Csak kérdezem, tuti nyitva lesz? Nehogy megint a fűben kelljen csücsülni... )
600as vagy 750es nem lenne elég ? 1000est úgy se használod ki. Még ezeket a kisebbeket se könnyű kihasználni. Lízinget meg szerintem felejtsd el ..... 30ezerből a következő hónapra lesz 42ezer .... Nem hinném hogy megéri. Én is inkább kp-ra vettem motort. Annyi volt a szerencsém hogy fater tudot kölcsön adni 100gurigát hogy ezt megtudjam venni. Mert 2001est néztem csillió kilométerrel. Azt mondta hogy akkor kapok tőle kölcsönt és akkor vissza adom. Mert butaság lett volna azt a másikat megvenni, és ha minden jól megy akkor hétvégére vissza tudom pengetni neki a zsetont
Sajnos most a hétvégén nem volt nállam a fényképező, így nem tudtam fotózni de ha esetleg lenéztek máskor is, és én is kint leszek, akkor igérem bepótoljuk a fotókat!
Hogy valami fórumba vágót is írjak, jelezzen a társaság, legyen-e 2. gyerekmotoroztatás!
fkrissznek vannak szerintem képei, de nem tom hogy hol,majd hátha megirja ő szokott fotózni sokat.
Még mindig azután érdeklődnék, hogy a szombati pályázásról készült képeket hol találom meg?
Siófoki motoros találkozóra megy valaki most hétvégén?
Elárulod a fényképeid helyének a linkjét? Windows reinstall volt, aztán nullázódott a gépem a képekkel együtt :(
jóccakát!
öregek mi? tudhatnád hogy nem számít
na hát kár azért,de ha majd intéz valamit Ágó akkor nézzónk el feltétlen
megnézném a csajokat
vagy a szokásos judo terem?