Nem te mentél el mellettem reggel negyed 8 fele? Ott a Hullám vendéglőnél lévő pirosnál? Én egy piros 2 körlámpás af-1 el voltam, piros-fekete sisakban. Rajtad azt hiszem egy kék shoei sisak volt. Itt lakom a kócsag utcában ha van kedved gurulhatunk egyet.... Majd ha van időd megakarod is akkor legurulhatok arra.
No, akkor szeptember 11-én, pénteken nyárzáró élménybeszámolós sörözgetés az Izsáki úti Korona pizzériában, ahol februárban voltunk párszor. Aki ott volt gyerekmotoroztatáson, mindenkire érvényes, aki nem olvassa a fórumot, annak ugyanúgy szóljon ismerőse, mint a motoroztatás előtt.
Lacika meg eljöhet mint díszvendég... De az élménybeszámolód csak éjfél után mondhatod el
hát a könyök maradt, és onnan lett cserélve. a pontos árat nem tudom,,, remélem olvassa Csaba (motard44), ő csinálta , és majd válaszol neked én nem akarok hülyeséget beszélni
Én voltam, minden este kinnt rohadunk/rohadnak többiek új tesconál olyan 7-8tól, ha gondolod nézz ki egyszer. Én petőfibe lakok az énekesen ;)
Nem te mentél el mellettem reggel negyed 8 fele? Ott a Hullám vendéglőnél lévő pirosnál? Én egy piros 2 körlámpás af-1 el voltam, piros-fekete sisakban. Rajtad azt hiszem egy kék shoei sisak volt. Itt lakom a kócsag utcában ha van kedved gurulhatunk egyet.... Majd ha van időd megakarod is akkor legurulhatok arra.
üdv
Szept. 26.Mezőberény Streetfighter Day!
Én megyek,Gyertek Ti is!Tuti műsor !
Lacika meg eljöhet mint díszvendég... De az élménybeszámolód csak éjfél után mondhatod el
képzeljétek verettem a szöcskének egy kört tegnap előtt,kicsit felzavartam a környéket.eddig is utáltak, de ez a raptor nagyon szól
megy a barátok közt
Újra motorozható állapotba van a pariba elestem vele és gondoltam megcsinálom. Íme egy pár kép róla.