Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké, majd hétvége fele kinézek oda addig is balesetmentes motorozást kívánok és olcsó benzint!
Helyes!
Hali!
Én voltam, minden este kinnt rohadunk/rohadnak többiek új tesconál olyan 7-8tól, ha gondolod nézz ki egyszer. Én petőfibe lakok az énekesen ;)
Én is megyek, szólok a másik gyerekmotoroztatós haveromnak is.
Helló!

Nem te mentél el mellettem reggel negyed 8 fele? Ott a Hullám vendéglőnél lévő pirosnál? Én egy piros 2 körlámpás af-1 el voltam, piros-fekete sisakban. Rajtad azt hiszem egy kék shoei sisak volt. Itt lakom a kócsag utcában ha van kedved gurulhatunk egyet.... Majd ha van időd megakarod is akkor legurulhatok arra.

üdv
Hey-ho!
Szept. 26.Mezőberény Streetfighter Day!
Én megyek,Gyertek Ti is!Tuti műsor !
Jössz azt kész, ne kéresd itt magad.
lehet hogy nem is megyek..nem igazán számítok én már motorosnak. majd Luluba bevárlak
No, akkor szeptember 11-én, pénteken nyárzáró élménybeszámolós sörözgetés az Izsáki úti Korona pizzériában, ahol februárban voltunk párszor. Aki ott volt gyerekmotoroztatáson, mindenkire érvényes, aki nem olvassa a fórumot, annak ugyanúgy szóljon ismerőse, mint a motoroztatás előtt.
Lacika meg eljöhet mint díszvendég... De az élménybeszámolód csak éjfél után mondhatod el
Jajj de jó ott leszek
hát a könyök maradt, és onnan lett cserélve. a pontos árat nem tudom,,, remélem olvassa Csaba (motard44), ő csinálta , és majd válaszol neked én nem akarok hülyeséget beszélni
komplett rendszert csináltak ,vagy csak dob+összekötő? Mennyibe fájt?
na ahun a! jövő pénteken berugunk
akkor ne azt írd, hogy kihaltunk, hanem dobj fel egy jó kis témát

képzeljétek verettem a szöcskének egy kört tegnap előtt,kicsit felzavartam a környéket.eddig is utáltak, de ez a raptor nagyon szól
Majd ha bejön a hideg, és mindenki otthon kuksol... csúnya is lenne, ha nyáron fórumoznának az emberek. Ettől függetlenül jövő hét pénteken sörözés!
nagyon kihaltunk
Szerdai traffipax előrejelzés. http://href.hu/x/9yjm
mi a pálya kemények?
megy a barátok közt
Keddi traffipax info: http://href.hu/x/9yaj
akkor én vagyok eltévedve azthittem hogy ennél sokkal többen szoktak lenni kint
Sziasztok!
Újra motorozható állapotba van a pariba elestem vele és gondoltam megcsinálom. Íme egy pár kép róla.
őőő, én arra gondoltam, hogy iszonyat sokan volak
én köztük voltam mondjuk énis meglepődtem hogy csak ennyien voltak,többre számítottam
majd a mezőör a seggedbe durrant gumilövedékkel