Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Érdeklődni szeretnék, hogy valakinek van-e egy pár evezője Gt 650-hez.
AztaK, ilyen esőt sem sokat láttam, tök sötét van, TV adás sincs és befolyik az ajtó alatt a víz... Nekem meg 4-re Csongrádon kellene lennem előlagzira!
Erről jut eszembe, Ferigeri fórumtársunknak holnap bekötik a fejét, aki ismeri, szorítson holnap neki ezekben a roppant nehéz órákban...
Nyugi Janám még kisüthet a nap
Az nagy kérés, hogy ma ne ázzak meg hazafelé?
Meg gondolom a gokartpálya sem nő tovább, hiába locsolják.
pedig kinn voltunk. :(
Jó lett volna menni de a köcsög eső elmosta a délutáni terveket
Majd meglátom holnap. Azt meg tudná nekem valaki mondani, hogy reggel miért van olyan hangja a láncomnak, mintha traktor jönne utánam? Amikor melegszik az idő, akkor csendes.
Tombat én ugyan igy jártam a Sebestyén Petivel csak akór még nem tudtam ki ő
Pettya néztem a gumádat az pályára pont tökéletes csak a közepe kopott a szélei meg alig ne szégyelősködj nem versenyezni megyünk csak motorozni
Benzincső!én a kukoricatermést endúróval szerettem és táblássan
Nekem két hete felajánlották, hogy mennek előttem és mutatják az íveket... nyolc éves volt az illető , de nemhiszem, hogy tartani tudtam volna a tempót.
Köszi mindenkinek!
Majd Nekem is segíthettek, szegény Én és supermotyóm még csak a boxból látta a pályát, de nagyon szeretnénk felmenni rá, meg azt is hogy segitsetek....
pl: bal kanyarban balra?

üdvZoli
Asszem az idei kukoricatermésre nem lehet majd panasz, ennyi esőt ami mostanában esik... Pedig úgy terveztem meglátogatom ma kinn Janam kollégámat, már csak úgy oktatási célzatból is!
csao! Nagykőrösön van 1 profi motorszerelő srác!
Bátran merem ajánlani. Nem olyan árakon mint egy hivatalos motorszervíz:) Nem simsonokat szerel, ért mindenhez! Bármit rábíznék!
Viktor: 06205510466 mondd neki nyugodtan hogy én ajánlottalak.. Zoli a KTM-es :)
Szia!Szerintem itt kecsón a green team-hez vidd a motorod.Ez a régi 5-ös úton van a Tesco felé.Nekik elég jó szerelőjük van.
Tombat!
Ismerem a srácokat Cegléden,jó emberek,ha tudnak segítenek!Nem csak a pénzedre utazunk stílusúak.Azt viszont nem tom hogy mennyire biztoskezűek a szervízben!
A tavaszi perecem után kezd talpra állni a gép. A festésen kívül már csak a fogyasztást kellene helyrerakni. (Nomeg a kanyarvételemen javítani… )
A megszokott 6,5 helyett most 8,8 litert eszik.
Sziasztok!
Ceglédi Kawa szervizről van valakinek tapasztalata? Vagy esetleg más ötlet, hogy hová vigyem a zizi-met. Talán Csongrádon is van egy jól felszerelt motorszerviz. Erről valami info? Persze legjobb lenne valami jó hely itt Kecskeméten. Köszi
nézzenek oda szerintem attól igazán nem kell tartani. de ma nem jöttetek ki!
csak wicca nehogy legyűrjön a kis zöccségjével
sziasztok!
én megyek pénteken a gokartra
Nem tudom, hogy kire gondolsz, de én kinézek holnap, remélem hamar hazaérünk Gyöngyösről
A fotósunk is kijön a pályára?
micsoda csapat lesz kinn pénteken!