ki akartam menni, csak esett ez a rohadt eső. amikor meg kinéztünk, addigra meg már zárva volt minden. majd holnap.de én tuti csak dél körül megyek, mert alszom sokáig.
csöcs mindenkinek!
na mi a pálya ?en veretem a táborozást elég ravaszmódon,holnap mék haza. asszem a motorom is lassan kész,szervezzünk összeégy napot majd,és betesztelem. :)
sziasztok hát én énekeltem egész nap hogy süss fel nap meg minden de szarik rám lehet tényleg jakot siratja... kár érte hülye volt hogy fekete bőrszín nem tetszett neki és fehéret akart de a zenéit én személy szerint szeretem kár érte isten nyugtassa....
már 3.szor ázom meg a héten motorral munkából hazafele megis fáztam remélem azért kisüt a nap mindjárt és már megyünk is gokartra mert így nem fain....
nagyon ellenünk van az időjárás...
de reggel 8kor is megyek ha nem esik
na mi a pálya ?en veretem a táborozást elég ravaszmódon,holnap mék haza. asszem a motorom is lassan kész,szervezzünk összeégy napot majd,és betesztelem. :)
ha vagyunk a pályán akkor is csak 7ig van nyitva?
már 3.szor ázom meg a héten motorral munkából hazafele megis fáztam remélem azért kisüt a nap mindjárt és már megyünk is gokartra mert így nem fain....