Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor majd később lehet,hogy kinézek, majd írok, hogy kb. mikor végeztem itthon. na,persze nem magammal, hanem a pakolással.
encii most hívtam szerelőm ő már kint van egyedül van de száraz a pálya...
sajnos,úgy látom én is, hogy nemsokára esni fog.
én se indultam mégse mert úgy látom mindjárt esik....
nagyon ellenünk van az időjárás...
inkább még vissza fekszem aludni.
nem is nyit ki 8-kor. én majd kicsit később megyek. miért akarsz olyan korán menni?
sziasztok nah hazaértem osztály taliról reggel 8 kor bent a gokarton hello bello
ki akartam menni, csak esett ez a rohadt eső. amikor meg kinéztünk, addigra meg már zárva volt minden. majd holnap.de én tuti csak dél körül megyek, mert alszom sokáig.
Vazze' gyors vagy ám.
szépek vagytok mi kint voltunk most értem haza :)
de reggel 8kor is megyek ha nem esik
Enciii neked nem a gokartpályán kellett volna kint lenned, hogy megvédj?
hát,ja, punnyadás lesz, most néztem az időjárást, esik mindenhol. hogy rohadna meg az időjárás, kapja be azt is ami nincs.
holnap lesz valami?! vagy a szeszélyes idő miatt mindenki otthon fog punnyadni?!
csöcs mindenkinek!
na mi a pálya ?en veretem a táborozást elég ravaszmódon,holnap mék haza. asszem a motorom is lassan kész,szervezzünk összeégy napot majd,és betesztelem. :)
nah én megyek gokartra mert szerintem már szárad is a pálya...
sziasztok nah mi a helyzet valaki írjon már itt lajosmizsén már süt a nap elinduljak?
ha vagyunk a pályán akkor is csak 7ig van nyitva?
Na elindulok haza és útközben megnézem, van-e valaki elvetemült a pályán.
Benzincső! Hát erről enyit
Én kinézek.
A próféta szóljon belőled. 4 óra óta várom, hogy el álljon....
sziasztok hát én énekeltem egész nap hogy süss fel nap meg minden de szarik rám lehet tényleg jakot siratja... kár érte hülye volt hogy fekete bőrszín nem tetszett neki és fehéret akart de a zenéit én személy szerint szeretem kár érte isten nyugtassa....

már 3.szor ázom meg a héten motorral munkából hazafele megis fáztam remélem azért kisüt a nap mindjárt és már megyünk is gokartra mert így nem fain....
Igazad van Janám, reméljük tudok még javitani vmit a héten,ha ma már nem is sikerül.
Reméljük Gézu, hogy igazad lesz! Jó lenne gyorsítani még a lassú köreinken
... az ég is szegény Jacko-t siratja
se tv se áram se telefon... lényeg az internet!