Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

juhiiiiiii, kész a motorom. akkor megyek én is a pályára pénteken, de csak fél 6 felé érek ki.
Kösziii
Estét mindenkinek ! Vidéken melózok de ha hazaérek akkor természetes !
a cél adott
De szépen döntöd a suzukit a képen
ok, Fél 5-re ott leszünk! Ha ilyen ütemben gyorsulsz, mindenkit leversz majd a pályáról
Sziasztok!
Kékfekete néztem a gixit így képről szerintem óratekert kinti motor:EU-s rendszám piros matrica 2010ig műszaki,ha visszaszámolom se stimmel!Az óráját még a K5nek is vissza lehet űtni ez tuti!
de kevés vagy óracserés volt vagy törött sztem de végülis ha odajutok hogy megnézem látszik azért az egész motoron élőben hogy most valós e az a kilóméter ..érted... ha 5. gumi van már rajta meg ezaz...
Csongrádon hagytam, mert valami hiányzik belőle, aztán megkértem Csabát,hogy csinálja meg. remélem,hogy sikerül.
sziasztok!
Enci hol a motor?
Timcsi, Jana, holnap egy Lacika féle pályázás? Azt mondta fél5 körül megy ki
Nagyon szép a moci, de az a kilóméter egy 9 éves motorhoz nem kevés?
Örök hálám üldözzön.
Szárnyaim alá veszlek.
Végre valaki megvéd.
Sziasztok!
persze, hogy benne vagyok mindenfajta buliban. meló után én is kinézek, de lehet,hogy csak bringával. hiszen nincs is nálam a motorom, most jut eszembe. vagy inkább
szerintem nem volt szar duma, nekem tetszett.
Szeva Viktor!

Végre már te is írsz! Ha tudsz gyere ki a géppel pénteken!
Utólag: bocsi, hogy kihagytalak a felsorolásból öregszem
Állja a péntek?
Pettya ez tényleg rossz duma volt!
hétfőn meg kedden kell menni :):):)
erről mi a véleményetek?
gixi
Akkor a tervezett hétvégi túrára oda pofátlankodhatok valaki mögé?
Köszönöm! Pénteken leszek kiváncsi Janikámra nagyon megy neki csak legyen szép idő
engem nem hív senki ki se megyek pedig vettem csavarocskát a lábtartómba had szikrázzon...
majd kimegyek inkább szombaton ha már nem lesztek ott
Most nem mehetek, mert tavaly a nyaralás elött 3 nappal csúsztam el és nem fürödhettem a balcsiban. Most vasárnap indulunk Bulgáriába, tehát szerintem kihagyom a pályázást.
Még nem tudom, dogozom pénteken, majd lehet kinézek.
Pályára is felmerészkedsz? Próbáld ki, csak nehogy úgy járj, mint én. Addig próbálgattam, míg perec nem lett a vége.