Sziasztok!
Kékfekete néztem a gixit így képről szerintem óratekert kinti motor:EU-s rendszám piros matrica 2010ig műszaki,ha visszaszámolom se stimmel!Az óráját még a K5nek is vissza lehet űtni ez tuti!
de kevés vagy óracserés volt vagy törött sztem de végülis ha odajutok hogy megnézem látszik azért az egész motoron élőben hogy most valós e az a kilóméter ..érted... ha 5. gumi van már rajta meg ezaz...
Sziasztok!
persze, hogy benne vagyok mindenfajta buliban. meló után én is kinézek, de lehet,hogy csak bringával. hiszen nincs is nálam a motorom, most jut eszembe. vagy inkább
szerintem nem volt szar duma, nekem tetszett.
Most nem mehetek, mert tavaly a nyaralás elött 3 nappal csúsztam el és nem fürödhettem a balcsiban. Most vasárnap indulunk Bulgáriába, tehát szerintem kihagyom a pályázást.
Még nem tudom, dogozom pénteken, majd lehet kinézek.
Pályára is felmerészkedsz? Próbáld ki, csak nehogy úgy járj, mint én. Addig próbálgattam, míg perec nem lett a vége.
Kékfekete néztem a gixit így képről szerintem óratekert kinti motor:EU-s rendszám piros matrica 2010ig műszaki,ha visszaszámolom se stimmel!Az óráját még a K5nek is vissza lehet űtni ez tuti!
Enci hol a motor?
Timcsi, Jana, holnap egy Lacika féle pályázás? Azt mondta fél5 körül megy ki
persze, hogy benne vagyok mindenfajta buliban. meló után én is kinézek, de lehet,hogy csak bringával. hiszen nincs is nálam a motorom, most jut eszembe. vagy inkább
szerintem nem volt szar duma, nekem tetszett.
Végre már te is írsz! Ha tudsz gyere ki a géppel pénteken!
Állja a péntek?
erről mi a véleményetek?
gixi
majd kimegyek inkább szombaton ha már nem lesztek ott
Pályára is felmerészkedsz? Próbáld ki, csak nehogy úgy járj, mint én. Addig próbálgattam, míg perec nem lett a vége.