ti mit javasoltok arra hogy nagyon melegszik a motorom egy kecsóra út +hazaút alatt minimum 4-5ször bekapcsol:S
szedjem szét teljesen a hűtőt?
mivel szokták kimosni a hűtő belsejét tri sóval vagy van valami szer autós boltban? meg hogy birom megnézni hogy jó e a vízpumpa?
és a termoszt szereljem ki azt fazékba vele vagy mi?
Jah tényleg, nehogy azt higgye valaki zárt körű rendezvényt tartunk! Este benn leszünk sörözni a Roncs Cafféban Lacikáékkal, aki szeretne jönni, nyugodtan. Főként hogy a két fiatal nem is iszik, egyedül meg én sem szeretek... Utána meg lájtos tech-house buli
Wicca, köszönöm az elismerést, megmondom őszintén jól esik, nagyon nagy munkám van ebben a projektben (Lacus)
volt már mindenféle. a kizárástól az 1. helyig kezdve tényleg minden. Van pár kupa, meg sok sok érem. büszkeségeim.
Kitartás, menni fog az a vágta is
Baleset volt már jópár, kicsi is, nagy is, de nem amiatt. Ugrásoknál kicsit idegbeteg lesz a ló (előző előtti gazdája sokat bántotta versenyen, meg egyébként is), aztán most azt próbálom helyrehozni. Csak edző nélkül kicsit hosszadalmas a folyamat. De haladunk. Így várat még magára a versenyzés. Pedig ügyes ló, 145 centiig indultak vele versenyen.
azt temészetesen vállalom egyébként ha még valaki elég elszántnak, talpraesetnek és kitartónak érzi magát csatlakozhat kitartás csak Májki miatt kell sajnos abban a korban már nem olyan egyszerű
Juhuhujjj, nagyon büszke vagyok magamra! Intézkedés csak annak van aki bejön sörözni! Ma este ha jössz nem fognak zaklatni! (a rendőrök legalábbis, a többire nem tudok hatással lenni... )
röggelt
na jóólvan Májki hosszas baszogatására egy picit meggondoltam magam
jut is eszembe nekem bezzeg nem intéztél semmit, a drága barátaid úgy meg büntettek mint a huzat
r dani annyit tudok tanácsolni hogy aggy fel hirdetéseket pár oldalra külön a két motorra hogy ktm et keresek meg suzukit hátha beleugranak volt már ilyen a történelemben. 2 hónapja kb 1 banda ellopott 1 egész kamion tizenpár raklap császár szalonnát . a volt tulaja adott fel hirdetést hogy szalonnát vennék nagy tételben és beleugrottak:D:D:D
szép jó reggelt mindenkinek engem az ég dörgés keltett szóval már nem jó mert a motorozásomnak lőttek.
egy pár napja belinkelték zxr 400 fórumra is.
ha végig gondoljátok szerintem olyan vihette el aki tudta hogy azok ott vannak aki nem tudta az nem fog sztem nekiállni egy 50éves 60cm es vert falnak. az inkább elmegy egy villába vagy olyan helyre ahol tuti talál nah de mind egy ... egy fejlövést megérdemelne...
Május 8-ára virradó éjszaka falbontásos módszerrel elloptak 2 gyerek CROSS MOTORT Ceglédről!
KTM SX 50 -2008as 50ccm-es alvázszáma:VBKMRA2398MO37460 (narancssárga, #47es rajt számmal (ha még rajta van))
és
SUZUKI RM 65 -2005ös 65ccm-es alvázszáma:JKSKX065ABA014953 (citromsárga, az országban ebböl a tipusból csak kb 3 van)
szedjem szét teljesen a hűtőt?
mivel szokták kimosni a hűtő belsejét tri sóval vagy van valami szer autós boltban? meg hogy birom megnézni hogy jó e a vízpumpa?
és a termoszt szereljem ki azt fazékba vele vagy mi?