Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Timcsi!
Nekem sem működik,amit ki kell tölteni.
Benzincső! nekem se mükszik
ajaj, vasárnap akkor én is kinézek :D mikor mentek?
reggelt vagy estét, vagy nemistudom.
Miután hjalálra zabáltam magam megpróbáltam kitölteni a kérdőivet, de nem is müxik! H a jó lesz megcsinálom%% Mostb megyek dolgomra, üdv!
Én ma reggel kijózanodok kitöltöm! Janammal amúgy jó lenne már inni!
Holnap kimegyek majd pályára, mert megígértem, de előre leszögezem csak nézőnek!
Lacika, ne bojottáld a fórumaot%
Jól van, majd összefutunk aztán kitaláljuk, hogy legyen
Én már kitöltöttem :)
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni! Jövő pénteken le kell adnom a szakdolgozatomat, de elég vacakul állok.
Belinkelek egy címet, ahol az általan elkészített kérdőívet lehet megtalálni, LÉGYSZI TÖLTSÉTEK KI! KB 1 perc, és csak pöttyözni kell! Nagyon fontos lenne!

http://spreadsheets.google.com.....
Kössziii
i
megyek. ok. Raptornál találkozunk. kb. 11 felé. utána eljössz velem torokra? :)
Na jössz Csongira? Akkor összefuthatunk
holnap lesz valami túrázás valamerre?! ha nem, én megyek köröstorokra, napozni. Imola, jössz?vagy esetleg még valaki? vasárnap csajos motorozásban én is benne vagyok.
rendben! mi leszünk a sereghajtók

Jaja, elvileg vasárnap csajos pálya lesz
Wicca, majd mi megyünk hátul
Hmm..ez ma is úszott.(fránya gebe ) Holnap?

Lala, na ja... Úgy volt megbeszélve, ha Imola megy, én is megyek. És Ő vasnap megy. Jajj nekem!

(Holdvilágos éjszakán.... )
Helyes!
akkor kár volt kihagyni
hát nem nagyon volt időm nyomon követni az eseményeket, Lacika meg csak annyit mondott, hogy "már megint nem jöttél :(" de mivel semmiről nem tudtam érdekes lett volna ha ott lettem volna. De következőre megyek, nem ússzátok meg
Csak a szokásos, végig nevetgéltük! Le lesz szidva h nem szólt, de ritkán jársz erre!
Sziasztok.
Amint olvastam és Lacikától utólag hallottam lemaradtam egy sörözésről jó volt legalább?
én a lazer-re az ezüst tükröt 12ért vettem azthiszem.
hogyha nincs kivel akkor hívjál nyugodtan.
2 éve agv-re is a körül vettem... Nem kiugró, sötétek 15-20. tükrösök 20-25 körül vannak évek óta
Géb, mostmár összeszedem mindenki számát, mert én meg azért nem mentem ki ma kora du. mert nem volt kivel... Amúgy mizújs Veled?
beszarás... 23.500 egy kék tükörplekó XR-1000re...
Benzincső!voltam a gokarton ma 4 kór és senki? ez hihetetlen pedig néztem volna valami jó motorozást.