én multkor ugy jártam hogy lajostól pest fele régi 5 ösön elkezdem tolni akörforgalom után. Kb 90 nél jártam amikor egy fekete golfos fogta magát az út jobb oldaláról visszafordult a szembe sávba nem hiszem hogy nem halotta hogy üvölt a motor meg nem látta xenon lámpám megfogadtam akkor hogy legközelebb ez egy balos tükörjébe fog kerülni aki ilyet csinál jah és persze satuztam visszadobtam gyors 1 et de még igyis bepattogott hátulja vasnak meg majdnem hogy a kavicson kerültem ...
A csarnoktól jöttem a központ felé, nem túl nagy tempóban, de cikáztam a kocsik között, amúgy haladósan. A Kodálynál lévő lámpa után látom egy kék kombi skoda (tán Favorit, vmi régi) megy a vonalon a külső sávban, mellette is volt egy kocsi, beállok mögéjük, majd miután láttam nem húzódik le, húztam egy gázfröccsöt. Ekkor már annyira balra tartott, hogy majdnem nekiment a mellette lévő kocsinak, nem is erölködtem, mentem utána. Ekkor direkt befékezett, de mivel nem mentem rá, meg tudtam simán állni, és így haladtunk egészen a Katonánál lévő kereszteződésig, ahol elmentem mellette egészen a lámpáig, abszolút nem is foglalkoztam vele. Ekkor hallom ordít mint a sakál, egy 50 körüli fószer, száll ki a kocsiból, hogy mit képzelek, azért mert motorom van, hogy közlekedek, meg szétver. Hátranézek rá, mondom mi a baj, meg amikor evickél ki, mondom akkor gyere. Erre visszacsatolta az övét, és üvöltött tovább, hogy szemétláda motoros, meg h dögöljek meg, de ekkor láttam nem fog kiszállni, és nem foglalkoztam vele tovább. Hát ennyi, remélem más motoros nem fut vele össze, idegbeteg állat. Amúgy meg jó sokan tartottak haza meccsről, volt nézősereg rendesen!
Üdv. Először is grat. minden hölgyeménynek, ügyesek voltak nagyon!
Fél órája majdnem összeverekedtem egy szemétláda skodással a Katonánál. Én hülye nem jegyeztem meg a rendszámát, olyan ideg voltam!
Felteszem majd csak venni kéne csavart mert annyi féle volt rajta tiszta igénytelen erre meg lusta vaok Izé zé azt a zenét amit hallgatunk a kocsiba küld már át vipen fent van a msn címem
Na mivan Kecskeméti vagányok. Toma tedd fel az idomot a KECSKÉRE. Mond meg a cimbidnek hogy az ülés a kocsiba van (nem a tetején) Így tovább nagyon ott vagytok csak a bmw re figyeljetek a körúton
Akkor holnap pálya
Majd olyan 12-13 körül ott leszünk szerintem.
Ja egyébként ma is átnézünk és kioktattak, hogy felfele ne kuplungoljak (egy számomra idegen srác) és a poén, hogy még meg is mutatta. Azé ne nézzen már ennyire bénának engem Vagy lehet ez akart lenni a 2009-es csajozós szövege Na de majd holnap elmesélem élőben is
The Best:
(már csak Te hiányoztál a pályáról)
Fél órája majdnem összeverekedtem egy szemétláda skodással a Katonánál. Én hülye nem jegyeztem meg a rendszámát, olyan ideg voltam!
Ja és köszi mindenkinek a mai napot! Szuper volt!
akkor kb. 13 óra felé pálya. mivel délre már nem érek ki. :D
KTM SX 50 -2008as 50ccm-es alvázszáma:VBKMRA2398MO37460
és
SUZUKI RM 65 -2005ös 65ccm-es alvázszáma:JKSKX065ABA014953
http://dani47.gportal.hu Tel:0620-9921131
Adjátok tovább légyszives!
Akkor holnap pálya
Majd olyan 12-13 körül ott leszünk szerintem.
Ja egyébként ma is átnézünk és kioktattak, hogy felfele ne kuplungoljak (egy számomra idegen srác) és a poén, hogy még meg is mutatta. Azé ne nézzen már ennyire bénának engem Vagy lehet ez akart lenni a 2009-es csajozós szövege Na de majd holnap elmesélem élőben is