Hello minden motoros barátomnak aki szokott B.A.Z megyében járni miskolctól 25km er re !vagy csak akarna egy jó motoros talira eljönni az megteheti Május 23-24. én Vadnán a tónál! a belépés ingyenes sok koncert és pia vár benneteket ! remélem aki teheti el jön! köszönöm! üdv :Barcikai aszfalt betyárok nevében is ! Vadnapark Rockfesztivál és motoros találkozó 2009.május 23-24.én
Uff, KékfeketeDt sorry! Válassz vmi egyszerűbb nevet!
Szóval az ő lábát is rugdostad... Panaszkodtak erre mások is, de ők nyilván félreértették akkor!
Na jó, nehogy komolyan vegye vki!
Azt láttam, hogy be volt lassulva, amikor 5 percig piszkáltam a lábát, mire odafigyelt De azt nem gondoltam, hogy ennyire...
(jajj májki! nem defekt. feketedt )
Krisz, necces hetem van, nem tudom még mikor jutok ki, jó lenne már csüt, vagy pénteken, de lehet nem lesz semmi szabadidőm!
Defekt, sokan voltak? Papp Laci hanyadik lett, nem tudod?
Wicca, Te nem emlékszel Kriszre? Már ülve aludt majdnem mellettetek! Mikor végeztetek Blingben?
májki én voltam kb 10 után indultunk dél fele értünk oda 1000 ágra sütött egész nap a nap hazafele ceglédtől vizes volt az út de esőt nem kaptunk. szél nemigen zavart a motorozásban mivel életem első kunmadarasa volt ezért tetszett sokan voltak volt hangulat szél az volt bőven de én átvedlettem rövidgatyóba meg pólóba olyan slég hátszelet kaptak szóval jobb időket mentek csak ahogy kiértek a 400 m erről látszott csunyán megdobta motorokat:D:D:D volt mokus meg minden és ts toma is még gyorsult is legközelebb énis akarok
Timcsi szólj, ha már tudsz vmit!
Esetleg 7végén lehet össze kellene hozni egy csajos pályázást
Én most pöstön vok motorral.
Májki, én kunmadárról annyit hallottam, hogy nagyon fújt a szél
Gépelési válság tört ki a topikban, mit fogok én esténként olvasni...
Hallotátok? Magyarország az FBI-tól kér segítséget, hogy a roma gyilkosságok elkövetöjéről készítsenek nekünk Profilt.
Májki van egy jó füzetem neked, vannak benne a pályázáshoz szerintem jó tippek, majd valamelyik nap odaadom.
Hétvége Pálya
Csajok! Vasárnapra egy pályázás?
Szóval az ő lábát is rugdostad... Panaszkodtak erre mások is, de ők nyilván félreértették akkor!
Na jó, nehogy komolyan vegye vki!
(jajj májki! nem defekt. feketedt )
Defekt, sokan voltak? Papp Laci hanyadik lett, nem tudod?
Wicca, Te nem emlékszel Kriszre? Már ülve aludt majdnem mellettetek! Mikor végeztetek Blingben?
a hétvégi csajos pályamotorozásban benne vagyok.
Üdv Enikő
Timcsi szólj, ha már tudsz vmit!
Esetleg 7végén lehet össze kellene hozni egy csajos pályázást
Én most pöstön vok motorral.
Májki, én kunmadárról annyit hallottam, hogy nagyon fújt a szél
Végree egy kis híráramlat
Szia Enciii
Szie Enci! :))
Timcsi, ünneplés?
:)
De mi van itt?! Mi ez a kihaltság? Mindenki el van veszve.
Timcsi, 2 napos késéssel, de boldog névnapot!
Krisz mi lett Veled, hogy garázsban kellett aludnod?
Hallotátok? Magyarország az FBI-tól kér segítséget, hogy a roma gyilkosságok elkövetöjéről készítsenek nekünk Profilt.
Májki van egy jó füzetem neked, vannak benne a pályázáshoz szerintem jó tippek, majd valamelyik nap odaadom.
Hétvége Pálya
Jól tudom, h jövő hét végén lesz a vadkerti motoros találkozó?
Ma újból balaton