Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

apropó, integettem!
Sziasztok!

Májki öccse vagyok és valakinek ígértem imbusz fejű csavart a motorhoz!Kellene a méret+anyag!
hölgy? jah tudom apropó a hölgy már nem is köszön mikor Malomnál anyukájával sétálgat
Értettem! Elnézést! Mondjuk én a füledre gondoltam!
jóccakát mindnekinek
Nah! Jóéjszakát mindenkinek!
köszi sajna az keskeny a gépemre 190 es kell .
azért köszönöm
Ez már csúnya volt!, tessék elnézést kérni a hölgytöl. Májkira is vonatkozik ő is nevetett rajta!
190-esem nincs sajna csak 160-as... de abból van 5-6 pár amit elakarok adni!
lehet mást kellett volna piszkálnod
Akkor van munkád neked is rendesen!, jövőhéten már nem dolgozom végig.
Ahogy elnézem a jelenlegi helyzetet, az is lehet jövő hétig nem jutok ki....
Szia Hátsó gumi van valami fasza 190/50 r 17 es kéne.
Utcai használatra amivel még müszakin átmegy a gép.
Sziasztok! Van ELADÓ gumim előre 16,5 col 120-125; hátra 160-as 17 coll,Dunlop némelyik új meg alig használt! Van eső gumi is! Aki pályázik, annak van egy eladó gumimelegítőm is, 50ezerért. Akit több info érdekel, vagy kép, az szóljon!
hát nem tudtam, hogy ilyen érzelmek kavarogtak benned. ez sok(k) volt egyszerre
na de Krisz :DDDD necsináld, elpirulok! :D
Nem sajna civilbe. tudod megy a business! megkaptam a zsebpénzem és úgy döntöttem veszek egy R1-est!
Én is félreértettem, de aztán kérettem egy kicsit magam, majd észre vettem hogy egyre jobban nem bír magával , és arrafordultam, de sajnos csak egy kérdés miatt volt
De, mentem kézimeccsre! Motorral voltál?
májkir nem lehet hogy téged láttalak olyan du. 4 körül? a Jakó előtt búgtál el
vagy csak szimplán én nem vagyok ma a toppon. leszívták az agyam teljesen osztkiren. pár napba beletellik mire magamhoztérek.

Ha kinn lesztek, vasárnap kimegyek, de konkrétan a pályázás. hátőő. na.
Igazából az lenne a jó, ha hétvégén érnél rá, mert egész héten dolgozom, hogy a motor minél hamarabb kész legyen , és csak akkor tudnák kimenni.