Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

reggelt.
Óhh Köszi, tudtam hogy benne van a kezed...
Jóéjszakát én is megyek aluszni
Oksa, jóccak! Természetesen én intéztem ne virgonckodjanak!
ő modta hogy most próbáljam ki, én nem tehetek rólla!
Hazaértem szerencsére Heténybe beszeretott 2 rendőr rendesen, egy utca kijáratban parkoltak helyzetjelző világít meg minden, amikor már megláttam őket, semmere se tudtam már lefordulni, nah mondom lesz ami lesz, aztán farkasszemet néztünk, de szerencsére nem volt kedvük beindítani az autójukat
A Pultos - Egész jó volt...
a hülyéje még bejött a tescohoz, és még egy motort is elkunyerált hogy kipróbálja :D
Krisz hazaértél? Kössz h bejöttél! Pultos?
tudod miért nem használta a zebrát? - mert akkor le kellett volna szállnia, s áttölnia
Na végre, igazi motoros idő volt ma már reggel fél 9-kor indulás volt Tőserdőbe, majd utánna Tiszakécskére nagyon jó volt, piknik egy kis film nézés, (hála a kölcsön laptopnak) illetve a csend, kikapcsolodás, jól meg volt pakolva a motor, majd délután kb olyan 3 fél 4 fele haza érés majd még este egy kis mocc ma jót mosolyogtam, egy öreg honda civic ment haza fele előtte, hátul teli bukókkal aztán eljátsszottunk egymással az útakon
Fiúk, yányok, mindenkinek köszi a tegnapi napot nagyon jól éreztem magam, a képek szuperek
Csabi, Jana, amit műveltek a pályán ! nem tom hogy képzelitek ?!?! Csajoknál meg Timi és Enci !
Szóval élmény volt nézni mindenkit.
és verseny szerűen díj ugratsz ?
jaja, arra. Kecskemét határában. ahogy a brill felől elkanyarodsz vadkertfele, szinte rögtön jobbra van egy "tanya". ott van a gebegörcs
nah már rájöttem hogy 4lábúra gondolsz...
hol szoktál lovagolni kecsón vagy félegyházán?
Sziasztok! Ha vkit érdekel szóljon!
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Szombaton nem örökítette meg valaki amikor bevégeztem a napot?
jársz lovagolni vagy 30 pacira gondolsz zöld ruhában?
remélem azért nem fogsz lámpával a szemembe világítani hát beteg vagyok, így aztán motor helyett az ágy a partnerem de úgy érzem holnap ennek véget vetek
Hát igen szerettem volna dominót sütni, csak nem egészen úgy sült el (illetve ki) ahogy szerettem volna szóval kutyusomnak ma desszertje is lesz
ritka sz napom volt. hogy mennyire utálom a hétfőket. fuj. még a ló is csak szivatni tudott. az ilyen napokat kéne végigaludni :)

Szilvi sütöttél volna? Miért nem motoroztál egy hete? (kihallgatás :D )

Timcsi nagyon szivesen segítek, csak mit és hogyan?
Felkerültek a tegnapi nap fotói
Keddi traffipax info: http://href.hu/x/8zt0
Krisz: fmiklos@kecskemetilapok.hu
Jah! Májki az msn címedt elkérhetném?
Wicca nem csak neked van rossz napod. Egy hete nem motoroztam, most meg rászántam magam, hogy sütök sütit de nagyon elcsesztem
Öszintén megmondjam foggalmam sincs, de én vörösre tippelek, nah majd holnap hátha újra összefutok vele, akkor majd 10 el fogok elötte menni végig, de úgy hogy ne tudjon megelözni
Nagyon szeretnék kijutni, szólok ha mennék ki. Amúgy kék Skoda favorit volt? Elképesztő valaki már azon ideg hogy megelőzik... Jó lenne nem lenne háborús övezet az utakból!
Wicca remélem jól leordítottad az öreg fejét, mint én a tiédet a csalánosiban , mikor meghallottam, hogy hoztál jégert

Szakdoga ügyében, már csak annyi van, hogy ki kéne elemezni a kérdőíveket, vagyis a kapott diagrammokat, meg egy bio kft.-t kéne bemutatni. Ha gondolod.... szívesen veszem a segítséget