Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

péntek este jön valaki innen hungaroringre?
R.I.P.
Sziasztok!Talán hallottátok,hogy április 24én egy fiatal 21 éves fiú meghalt motorbalesetben pinnyénél Győrvári Dániel! A temetésén több mint 250 motoros kísérte el utolsó utjára! Köszönjük a jelenlétet minen motorosnak!
Most elkészült róla egy emlékvideó kérlek nézzétek meg,a társatok volt...

http://www.youtube.com/watch?v...

Mert ő ilyen volt...
szervezett formában legalábbis tuti nem...
Fórumról sztem senki!
mongya tésasszony
Lacikaaaa! Májküüüül!
hát ha beírjátok hogy mentek akkor én is kinézek, de amikor a háttérbe telón megbeszélitek, arról én sose tudok
ma valaki lesz a pályán délután?
Csatlakozom! Nem árt meg senkinek!
Ejnye, nem bízol Májkülben? Nem mentem. Ha megjönne a jéger, én már húznék is, még nincs olyan kánikula. Otthon még motormosást is meg kell ejteni, meg némi családolást

Tibi és a poénok Mondjatok valami jót.... De jó fej azért
nem vagy semmi,de ez így a jó, mondtam ma pihi van

amúgy én ezt még így se merném elkönyvelni hogy nem mész
Hát én nem tudom , de gondolom olyasmi vicc lehet mint amit Tibi mondott:
mi jobb egy pinánál?

2 pina
Lacika, ha net elé kerülsz, büszke lehetsz rám, nem mentem! Holnap de. csöröghetsz!
Géb, mond meg Te!
Benzincső! Találós kérdés ki tudja mennyi a gyertya belének a felének a négyzete?
Köcce
Ejnye! Majd ha konkrétan a rendőrmotorosokkal egyeztetek, rákérdezek, mennyire lesznek szigorúak.
Én is menék de nicnse műszaki :S
Ok! Bevárunk!
Igen, mert sajna dolgozom kb.du.2-3-ig és csak utána tudok menni!
Sziasztok!
Köszi a felajánlásokat, szükség van mindenkire! Jövő hét elején újabb egyeztetés lesz, vagy jun 20, vagy jul 3. Sajnos azt már látom, lehetetlen lesz olyan dátumot találni, ami mindenkinek jó! De juli 3-ig meg kell csinálni.
Janam, csak este?
Ja és a 20-a nekem is megfelelne.
Sziasztok. Azt hallottam, hogy szerveztek egy S.O.S. falus motorozást. Ha még nincs meg a létszám, szívesen jelentkezem.