Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amúgy engem megnézel tuti megjön a bátorságod! Múltkor kijött unokaöcsém (nincs motorja), ő a végén csak annyit mondott, hogy szerez egy Babettát és feljön ő is!
Miután senki nem jelentkezett, geriék meg nem érnek rá, deleltem inkább egyet! De fél 4 felé kimehetünk!:)
Te is feljöhetnél már!
lovas pályára.

Mikor mész ki? Már nagyon megnéznélek, hogy megy (magamnak bátorításképp :DDD )
jónagyot.
köszi(:
Valaki mostanában pályára?
reggelt.

Lala, jobbulást
apropó szép álmokat azoknak akik most feküdnek le:D jó éjt, én alszok
akkor lehet épp bebambultam:D
Javítanék: a IX. Találkozó lesz!
Sziasztok!
Van egy jó hírem mindenki számára! Jövő hét szombaton a Soltvadkerti tónál lesz a XI. Motoros találkozó! Szombat este 22.00-kor a P.Mobil fog játszani. Biztos vagyok benne, hogy remek hangulatú buli lesz! Aki szereti a találkozókat annak itt a helye!
Én is! Mi másra lehetett volna...?
Jaja, ezért mondom óvatosan kell már az ilyennel bánni!
egyik simsonos havert aki levert egy vasútiátkelő sorombót, simson.hu -n találták meg :D
Pénteki traffipax info: http://href.hu/x/8yix
Lali, ha rendszám nélkül küldi, nem valószínű hogy nyilvános fórumon jelentkezik bárki is! Vagy beírják ki az! Manapság messzire elér már polisz keze
Valahogy el kéne érni, mert a héten nem dolgozok így utána tudok nézni.
Ki küldte ma központban pirosfehér CRF-el rendszám nélkül? nem ismerjük véletlen?
Csipesz lesz az! Valami már rémlik, hogy beszéltetek erről!
Gsx-r 750!Sejtem ki lehetett, de ez a csalánosi sörözés alatt volt, ott meg már 1 kicsit szalajtottam .
Kenus, Fkrissz, Lacika és Ferigeri jelentkezzen majd msn-en! Irtó fontos
Ciaoooo! El sem hiszem beevett a fene! Milyen motorja van az illetőnek? akkor tudok segíteni...