Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

berettyóújfalu
az övén nem csak 34-es karbi lett módosítva:D
Mámint azon h a kurva jukast h lete váltani tudom vices és kajak akor mentem a legjob időmet is pedig
Nem tom feldühödtem és öszepakoltunk és elhúztunk haza a jó kecsóra . És ő merre lakik me kajak ismerős amocija valhonan am ?
ez a fekete rs-es srác atta:D
atta hanyadik lett?
Já meg váltotam 3. ból 1 jukast is
Jó estét hulla vagyok , Madarason 6. lettem ááá lehet kéne valami tuning a moccba . De nagyon fajin volt nem tudom midnenkinek át kell élnie azt az érzést ami ott volt . bene voltam az első nyolcba elődöntőn meg kikaptam ettől a fekete RS- es sráctól :) mondjuk azon 34 es karbi enyimén meg 28 as :) De király volllt !
Jó reggelt! Geri, akkor még nem voltunk itthon, fél9-re sikerült hazaérni!:) Most meg felkelni..
Remélem ma mindenki jót motorozott!
ha kell az összes fotó akkor innen letöltheted még kb 6 napig
köszi a képeket Májki!Jó volt a buli, vagy még haza se értél?
ki tud levego szurot persze olcson a vasamhoz tlr1000 suzuki?
nah indulás madarasra...10 fele
Májki!
Holnap délelőtt felhívlak, de a többiek olyan 11 körül jönnek csongira. Nyaraló party majd később lesz
Legalább még bírsz írni! Holnap majd beszélünk, nem tudom mi lesz, de most indulok, vár az öreg Gerber a DTD-ben! Szép estété mindenkinek!
májki vége a bulinak,hát leadta, de birni fogom, 10töl kezdődik reggel a buli ha nem mész mégse csongrádra unatkozol ugorj ki
Geri, átküldtem mind, amin rajta vagy!
holnAP PEDIG M1
Geri, probáltam már többféleképp, de nem egyszerű, mert 57megás a csomag! Küldök egyesével párat, amíg van még időm gyors!
Krisz, nekem is küldd már át a képeket légyszi!ferigeri@freemail.hu Májki tuti sietett halasra és elfelejtette elküldeni. köszi
Holnap vki Kunmadár?
Jó volt a fotós? , jó volt a sofőr! /Valentino Ferentzi/
Akkor az a szombati napod sokba fog kerülni , meg kell ünnepelnünk a ballagásom , vagy legalább azt hogy túléltünk közben egy homokvihart
Hát nagyon messze vagyok még a profizmustól (kb. 8 mp ), de azért köszi! Jó volt a fotós, meg iszonyat élveztem, azóta is pörgök ezerrel. Kb. 8 kanyart még meg kéne tanulni...

Majd értesítsetek akkor mi lesz! Én ma elhúzok Halasra, az eddigi bulikból kiindulva onnan reggel jövünk ki, ennek függvénye lesz a holnapi verseny. Ha nem leszek kész, lehet rád csörgök mikor mentek át, és megyek veletek! Ha nem, akkor csak szombaton csatlakozom a "bandához"!
Amúgy ahogy Lacikát fél órája hallgattam, nem csak én leszek holnap pilledt kissé...
Pro vagy Májki
Most borult picit a program, holnap beszéljük meg végülis is mi lesz Orosházával....remélem
Krisz, ez tecc a legjobban:
Krisz, örök hálám, szombaton sörre pénzt ne is hozzál!
Májki első igazi pályanapja képekben!