Köszönöm az értékeléeket A többi fotót is megnéztétek?, lelehet őket tölteni?, mert amikor feltettem épp felkeltettek hogy miért megy már megint a gép?!, aztán gyorsba belinkeltem...
Ma reggel engem sem látott szívesen egy megintcsak Skoda Favoritos, Bajnok utcán megyek kifelé ott megyek mögötte kb 1.5m re ugye 30 as tábla van, azt meguntam meg késésbe is voltam, elkeztem elözni ö meg elkezdett anyázni, én meg mutattam neki hogy kabbe, ennyivel el is intéztük
A mai napom nem túl szerencsés. Csak 3 biciklist sikerült majdnem elütnöm. Az ég áldja meg az összeset aki ott kacsázik az úton.
A legjobb az volt, amikor mentem befele a városba, és még itt a hetényi úton, az sos után kicsit sietősen mentem, és egy tornádóval egy 50 év körüli fószer aki szemből jött gondolt egyet (zebra ott volt tőle kb 20 m-re, de neki az nem felel meg) hirtelen bekanyarodott az eper utcára. Azt hittem ott dobom el a motort, és kész vége mindennek, szivem megáll az ijedtségtől, stb stb. Szerencsére nem mentem túl gyorsan, és sikerült megállni. Gyorsan papa után, beálltam elé motorral és uuuuuuuuugy, de uuuuuuuuuuuugy osztottam(akko már az alaphangulatom is jo volt, emrt itthon is volt egy kis balhé), hogy mégis mit képzel. És még neki állt feljebb h "normális vagy kislányom?!" Waaa, mondom agyam eldobom. Szeretem az ilyen mártírokat.
Timcsi, a szakdolgozattal hogy állsz? Holnap tudok csak könyvtárba menni, ma be volt zárva.
Sziasztok!
Nagyon jó volt a tegnapi nap, remélem még sok ilyen lesz!
Tegnap félbemaradt a fotók feltöltése, ma este fent lesz a többi is!
Krissz nagyon jó ez a Csabis kép
Milyen f.géped van?
Nekem viszont nagyon ritka az ilyen. Nem is hiányzik, rendszerint igyekszek azért békésen meglenni mindenkivel, ezzel sem erőlködtem az úton, miután láttam direkt csinálja. Na de erről ennyit.
Más: Krisz, ez a Csabis kép überbrutál! Hogy szakadna meg!
Hát sajnos félek az erejétől úgy h megmarad inkább a pici rs es menyivel több paci van abba a simo ba már :D vagy van rajta ijen éllítható elektronika ?
Halihó nem kell valakinek nagyon fasza (cross-street fighter) motor, iszonyat erővel rendelkezik kevés km-rel, meg kímélt állapotban ! Toma neked beszámítom az rst vissza nem térő alkalom. Gondold meg! (kategória váltás miatt eladó) XD
csípem az ilyen bugrisokat, akik nem tudják elviselni h a motorosok haladnak. és ha neki rossz, legyen másnak is az. éljen a magyar virtus.
vigyázzatok magatokra
Ma reggel engem sem látott szívesen egy megintcsak Skoda Favoritos, Bajnok utcán megyek kifelé ott megyek mögötte kb 1.5m re ugye 30 as tábla van, azt meguntam meg késésbe is voltam, elkeztem elözni ö meg elkezdett anyázni, én meg mutattam neki hogy kabbe, ennyivel el is intéztük
A mai napom nem túl szerencsés. Csak 3 biciklist sikerült majdnem elütnöm. Az ég áldja meg az összeset aki ott kacsázik az úton.
A legjobb az volt, amikor mentem befele a városba, és még itt a hetényi úton, az sos után kicsit sietősen mentem, és egy tornádóval egy 50 év körüli fószer aki szemből jött gondolt egyet (zebra ott volt tőle kb 20 m-re, de neki az nem felel meg) hirtelen bekanyarodott az eper utcára. Azt hittem ott dobom el a motort, és kész vége mindennek, szivem megáll az ijedtségtől, stb stb. Szerencsére nem mentem túl gyorsan, és sikerült megállni. Gyorsan papa után, beálltam elé motorral és uuuuuuuuugy, de uuuuuuuuuuuugy osztottam(akko már az alaphangulatom is jo volt, emrt itthon is volt egy kis balhé), hogy mégis mit képzel. És még neki állt feljebb h "normális vagy kislányom?!" Waaa, mondom agyam eldobom. Szeretem az ilyen mártírokat.
Timcsi, a szakdolgozattal hogy állsz? Holnap tudok csak könyvtárba menni, ma be volt zárva.
Nagyon jó volt a tegnapi nap, remélem még sok ilyen lesz!
Tegnap félbemaradt a fotók feltöltése, ma este fent lesz a többi is!
Krissz nagyon jó ez a Csabis kép
Milyen f.géped van?
1. effekt
2. színjavítás
Felraktam pár képet
Más: Krisz, ez a Csabis kép überbrutál! Hogy szakadna meg!
Tényleg jó fotó Csabiról! Gratulálok!
kurvajó :D
vigyázzatok magatokra
Majd én mutatok egyet: