Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép napot mindenkinek!

IMOLA! BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK AZ ÖSSZES KECSKEMÉTI
MOTOROS NEVÉBEN!

Sannyi
na az télleg rettenetes volt ...na Krissz,el se hiszem,azt hittem ki se lehet robbantani a székből
Láttad volna mi volt a vége felé benn... Mondjuk minőség ellenőrzési anyag akkor se. Krisz a végére rendesen felpörgött, benn bulizott velünk! Egynek elment, de ilyenbe többet soha, nagyon rossz volt az arány
csöcs mindenkinek! jól adtaázért a tegnap este, a buli nem vol 100as , de azért jól elhülyéskedtünk mondjuk az arányokkal nem voltam megelégedve,majdnem be is fordultam Májki meg egyértelműen a táncparkett ördöge volt!
jónagyot!
Először is köszi mindenkinek a visszajelzést, és a tanácsokat! Krisz-Wicca-Toma páros akkor hátha el tudja intézni a Jakót , én a héten intézem a többit. Ha beszéltem a gyermekfalu vezetőjével írok majd további részleteket.
Bukó dolgot megoldjuk.
Nah ma is sikerült hazaérnem fennakadás nélkül, enyire gyorsnak még sose tünt ez az út, pedig itt most minden volt, kerékpárút, autóút, földút, csak a levegőben nem jártam, de nem is baj
Krisz mondta szandi h kérdezted h ők nem e belemenének ebe a dologba azt modnta megkérdi úgy h reménkedjünk h benne vanak és ako cukrészda megvolna alias jakó
jó az ötlet Májki! de a bukókra gondoltatok? jó, itt akad utasnak, de mindenhol?
türelem
majd megtudod illetve láttod
hondával bármikor tudok moccani.
milyen mindent eladni ? csak az RS-t adom el meg az alkatrészeim.
tarjányi anitát ismered ? ő is kadás uncsi tesóm barátnője ő mondta hogy te is odajársz ahogy múltkor láttunk kecsón mi kocsival mentünk meg dudáltunk is a malomnál ..:D:D
hát suli melett van egy pár fólia szamócám azzal dolgozgatok meg mindig van mit csinálnom...
sziasztok májki én is benne vagyok ... meg majd kérdezősködöm cukrászdát hát haver barátnője az északi térfali fodorba dolgozik majd konzultálok vele
te is mindent el akarsz adni milyen új?
szalkiak még aktívak ... kösz ....
kicsi honda még megvan ám. meg lehet addigra itthon lesz az új is
Májki nagyon tetszik az ötlet az a baj nálunk mindenki eladta a motorját na de majd kerítek még valakit, a szalkiak még aktívak
Nah jah előre látom én is a hírekben nem az lesz hogy milyen rendesek a motorosok, hanem, hogy vérfürdőbe torkollott a jótékonysági rendezvény..., de szerintem félreolvasta...
ME mi baj lenne drága wicca ?:D
avagy lemaradnának menet közbe ?xD de nem
na kimék mol kutra unatkozom no rendzám no lámpák jee
Ez télleg jó ötlet!, Cukrászda ügyben valszeg tudok segíteni a többi nekem a motortól függ
Ez nagyon jó ötlet Májki!
Én+Timcsi+Zsoly /tesom/ tuti benne vagyunk!
Szervezd le és indulás!
jajj nee Toma! Szegény gyerekek!
Teccik az ötlet
Májki!

Szerintem jó ötlet
Májki, szuper lenne. Pláne, ha még júniusba össze lehetne hozni. Jó gondolat

Hát kékfekete, ja...a tanulástól veszi el az időt. Amiből van is probléma. mondjuk megoldom.
MIt csinálsz h nincs időd?
Van egy ötletem, kíváncsi lennék a véleményetekre. Mi lenne ha megszerveznénk a nyáron valamikor az SOS gyermekfalu árváinak közös megmotoroztatását. Össze kellene gyűjteni 30-40 motorost, én lebeszélném a rendőrséggel jöjjenek ők is, biztosítanák a felvonulási útvonalat, valamelyik cukrászdával meg lebeszélném h kapjanak a kicsik ingyen fagyit. Szerintem nagy élmény lenne a gyerekeknek, aki esetleg benne lenne légyszi kérdezzen körbe motoros ismerősöknél, hátha össze lehetne hozni.
Kicsit kedvezőbb képet is festhetnénk a motorosokról, el tudnám intézni a többi média is beszámoljon róla.
Na?
értem jó neked hogy ezekre jut időd :) jó volna ha motorozásra jutna több időm.,...