Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te meg ha jól láttam még soha hogy hogy itt?
Nem megyek, még nem indul.
menjél inkább motorozni.
Eszméletlen információ áradat volt a mai napon.
Keddi traffipax előrejelzés Kecskemét: http://href.hu/x/8xij
Jobb nem volt, mamámékat nem igazán szerettem volna felkelteni 1 órakkor
meg eladó cbr háromszázötvené :D
RS váltó szervice idomból kivett anyával
hazaértünk tősből :D
de rég írtál ide
Timi
Boldog névnapot
Még nem tudom, de szólok majd! A garázsban aludtál?
Most már minden rendben, aludtam egy jót a garázsunkban, majd 7 kor elindultam vissza a bringáért, és 1,5 óra alatt haza is értem.
Amúgy jó volt ez a tegnapi nap, teccett
Melyik napra is mondtad, hogy mennél a pályára
sziasztok!

tegnap két hölgy kattogtatott a gokartpályán, ha esetleg közületek is volt kinn valaki és ismeri őket szívesen felvenném a kapcsolatot velük képek kapcsán,köszi, üdv
Hétfői traffipax info: http://href.hu/x/8x6e

Amúgy megen nem kellett csalódni, én nagyon jól éreztem magam, rengeteget nevettünk!
Kár azért h egyesek nem bírták a 3. napot, de most megbocsátok! Viszont ezek a helyi szórakozóhelyek... Krisz remélem minden oké?!
Köszi a tesóm nevében! Hál istennek tesómnak nem lett baja, a motornak valószínűleg meg lassú gyógyulása lesz, mert az X 11 ritka fajta, és kevés van belőlük a bontóban Azért bízzunk benne, hogy hamarosan talpra áll!
Jó sörözést! Ne csalódjunk bennetek
Hi! Uhh, kár h nem tudtok jönni! Tegnap alapjáraton voltam, reggelig buliztam, ezért nem mentem haza!
Örülök, h tesódnak nem lett komoly baja, motornak mielőbbi jobbulást!
Sziasztok!

Májki én most kiskőrösön vagyok csak holnap megyek haza.
A számom 20/222-6031.
Tesoddal találkoztunk tegnap csongrádon a roncsderbin!
te is eljöhettél volna!
Sajnos elég sok embernek nincs meg a száma azok közül, akik voltak már sörözésen, de hátha olvassák addig: ma 20 óra Ronch Cafféban fórumos sörözés.
Janam jó lenne el tudnátok jönni, majd kéne a számod, h máskor fel tudjalak hívni!
Sanyil, ezúton nagy köszönet a felvezetésért, sokat tanultam!
Am látatok menni ?:)
Volt ott 250 es és 400 as kategória is sztem bár nem nagyon nézelődtem :) de tuti h 31. én is indulok nevezni napilicensz et meg a ahol bejöttél jegyetveni ot job oldali sávba kelet bemeni megálni azt veni nekem 4400 volt
toma énis ott voltam meg egy falvai srác speed is én a zixeremmel voltam ő meg a 250 es zixijével gondolkodtunk hogy nyomni kéne ugyse mentünk még de nem tudtuk hol kell jelentkezni meg hogy őt engednék e veletek indulni én meg kiellen áltam volna ki 400 assal:S
Hát igen tény h jól megy
rezó henger hengerfej
Jova :) csak azt kérdeztem meg me odamentem verseny elöt miko látam h vele megyek azt benéztem a mociba azt látom h baszot nagya karbi :D mondom ez se akora mint az enyém :) de ma életem első motors legáűlis versenye ahoz képest jó vltam :) mi lett még módolva rajta úgy am ?:) jah és ha értelmetlenül bezsélek ako azé van me majd ösze esek :D