Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép napot mindenkinek!

Májki papa,nekem és a Timcsinek a juli 3. tökéletes! Timcsi juni 22.én államvizsgázik és neki nem jó a 20.-a!
Szombat este találkozunk Csongrádon és adunk a májnak!
Hali!
Nekem mindegy mikor, ha kellek megyek.
üdv
Reggelt.
Csak nem hiányoztam?
A kedd hajnali vihar hazavágta a gépem. Elszállt a videokártya. Szóval se net, se játék, se semmi A pláne, hogy hugomnál se jó a net. Kiborító. Jövőhétig nem is lesz semmi. Meg kell várni a biztosítót, aztán felvinni a gépet epölékhez, ésatöbbi :( fuj.
No de sebaj, legalább visszajött az olvasási kedv

Gyerkőcökkel kapcs, nekem inkább a 20.a lenne jó. Illetve most még ezt tudom mondani, beszélni kéne a csajjal ahova mennék nyáron, de a fenébe, elvesztettem a telefonszámát (nem is én lennék )

Kinél mi a helyzet?
ha nem dolgozok az nap, én is be tudok vállalni egy lurkót
nem te
azért látszik ki a felnőtt köztünk
Nekem tökmindegy
Jó, aki erre jár írja be, kinek melyik a jobb! Jun 20 vs July3?
ja de a júli 3 jó
június 24-től július 1-ig Bulgáriában leszek
ajj de sok a baj velem jó ám a 20.-a miattam nem kell átszervezni
Nincs még ledumálva a 20-a, de júli 3-ig valahova rakjuk be. 27-e nekem kiesik, meg még jópárunknak lagzi miatt! nem az enyém persze,
huhh, akkor júli 3? Jó lenne valami olyan dátumot találni, ami a többségnek megfelel...
igen, sajnos ez így megy szombaton is csak reménykedni tudok, hogy nem aznapra osztanak be de ez majd csak 18.-án derül ki
Micsoda? 20.án Szombaton? érettségi?
ajjajjj 20-án lehet érettségizek, és aznap este meglepetés bulit is szervezek mindegy, ha nem lesz aznap érettségi akkor megyek
Na megvolt. Nagyon kedvező fogadtatást kapott az ötlet, az egész motoros állományt az ügy szolgálatába állítja a kapitányság, DE:
jún 6-a nem jó, mert 7-én EU választás, és az egész rendőr állomány be lesz rendelve. Utána hétvége sem jó, mert 13-án meg rendőr-családi nap lesz, akkor sem érnek rá, így a legközelebbi dátum június 20-a.
Most futok egy kört az SOS faluval, hátha jó nekik is a 20-a...
Bár én keddre intéztem , de hajrá!

Wicca meg eltünt teljesen
12.30-ra megyek a rendőrségre. Remélem nem lesz gond, majd du. írok mi volt!
Lacika ha meglátom a motorod kihozom!
ühhhh
jóestét! vagy reggelt?
még meggondolom
ajjaj neharagudj