Májki, még nagyon én se tudok többet csak annyit, hogy majd jönnek Csongrádra a versenyre. De szólok mindenképp vagy felhívlak vagy msn, ha már lesz infóm.
Jah Krisz ha akarsz jönni hívj fel holnap akkor apu visz minket Zolika is itt alszik szerintem lezsírozhatom h te is és hajnalba indulunk de ha nem akkor is jelezd már 1 hívásal v sms el 9 kor végzek sulival na jóéjszakát
Jó estét v kinek reggelt Ma bejáratás képp csapatunk 1 et mitos haveral tősbe félegyháza fele voisza kecsóra majd 23 30 kor átnyomultunk páran Nagykőrösre állati hideg volt
Én nemtudom, de Imola is eltűnt pár napja, és akkor még semmi konkrétumot nem tudott, csak h lesz... De hogy hánytól, hol, ilyesmi, az semmi..
Rólad nem is beszélve, mert erről a szombatról 3 hete semmit nem tudok! Mondjuk üzensz Lacikával az is jó, vele lassan online vagyok
Jóestet!
Lett ma új guma a motorra, D209, megjárta Rijekát is korábban! Szóval valaki most ránéz a motorra, azt hihetné tud motorozni a lovasa! Holnap kipróbálom a pályán, valaki?
Jah, és ha senki nem szervez semmit a hétvégére a korábbi ötletek közül, mi Lacikával megtesszük!
Imola: Okés, és köszi!
Májki, még nagyon én se tudok többet csak annyit, hogy majd jönnek Csongrádra a versenyre. De szólok mindenképp vagy felhívlak vagy msn, ha már lesz infóm.
Talán júliusban kész lesz
A részemről a Péntek Szombat storno, jármű hiány miatt
Rólad nem is beszélve, mert erről a szombatról 3 hete semmit nem tudok! Mondjuk üzensz Lacikával az is jó, vele lassan online vagyok
Úgy tervezgessetek 7végére, hogy péntek Csongrád, szombat Orosháza. Ki jön, ki nem?
Mikor gondoltad a pályázást?
Lett ma új guma a motorra, D209, megjárta Rijekát is korábban! Szóval valaki most ránéz a motorra, azt hihetné tud motorozni a lovasa! Holnap kipróbálom a pályán, valaki?
Jah, és ha senki nem szervez semmit a hétvégére a korábbi ötletek közül, mi Lacikával megtesszük!
nem volt első órám
1 tős ?:)
Lacika éppenhogy beértem. Illetve késtem 2 percet az óráról, de az a jata portás miatt volt!