Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

e-mail ment...
Oké, már csak 4894 másodperc
Az is jó!:) Köszi szépen előre is!
Egy e-mail címet lécci dobj már, fejből valamenyire emélkszem rá csak nem tudom, hogy jó-e? : info@hiroshir.hu ?
Istenem, ez de jó volt! Sanyil, csak Rád hallgatok, álom ez a gumi a régi után!

Imola: Okés, és köszi!
Szia Mindenki!

Májki, még nagyon én se tudok többet csak annyit, hogy majd jönnek Csongrádra a versenyre. De szólok mindenképp vagy felhívlak vagy msn, ha már lesz infóm.
11 re kint vagyok a pályán
Ezt most kihagyom...
Reggelt!
Talán júliusban kész lesz
Jah Krisz ha akarsz jönni hívj fel holnap akkor apu visz minket Zolika is itt alszik szerintem lezsírozhatom h te is és hajnalba indulunk de ha nem akkor is jelezd már 1 hívásal v sms el 9 kor végzek sulival na jóéjszakát
Na elteszem magam reggelre suli első gumát veszek azt feldobjuk a moccokat a futóra pénteken meg race Madarason
Jó estét v kinek reggelt Ma bejáratás képp csapatunk 1 et mitos haveral tősbe félegyháza fele voisza kecsóra majd 23 30 kor átnyomultunk páran Nagykőrösre állati hideg volt
Ok! Mikor lesz már motor?
Oké, ha sikerül addigra szabadulnom akkor lehet kinézek
A részemről a Péntek Szombat storno, jármű hiány miatt
Én nemtudom, de Imola is eltűnt pár napja, és akkor még semmi konkrétumot nem tudott, csak h lesz... De hogy hánytól, hol, ilyesmi, az semmi..
Rólad nem is beszélve, mert erről a szombatról 3 hete semmit nem tudok! Mondjuk üzensz Lacikával az is jó, vele lassan online vagyok
Most beszéltem unokaöcsémmel, 11-re megyünk, ha nem esik!
Sziasztok!

Úgy tervezgessetek 7végére, hogy péntek Csongrád, szombat Orosháza. Ki jön, ki nem?
Sziasztok!
Mikor gondoltad a pályázást?
így is van,intézzük a tutit:) Wicca egy tusolásnyi idő múlva msn,megkell beszélnünk a dolgokat:) ja és sziasztok!
Jóestet!
Lett ma új guma a motorra, D209, megjárta Rijekát is korábban! Szóval valaki most ránéz a motorra, azt hihetné tud motorozni a lovasa! Holnap kipróbálom a pályán, valaki?
Jah, és ha senki nem szervez semmit a hétvégére a korábbi ötletek közül, mi Lacikával megtesszük!
mérnem?
nem volt első órám
Wicca holnap
1 tős ?:)
Nem ér visszakérdezni. Szedán 1., 2. órám töri fakt, amire nem járok be. Ennyi

Lacika éppenhogy beértem. Illetve késtem 2 percet az óráról, de az a jata portás miatt volt!
és Te?