Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Holnap délután kinézek én is csinálok pár képet,hátha sikerül
Májki tartalékolj inkább holnapra!
Ma ne menj ki mert félek hogy gyorsabb leszel nálunk!
A te motorod egyébként is nehezebb

Sannyi
Ma du. 3 felé kimegyünk pályázni gyakorolni kicsit. Ha valaki érez még kedvet...
szerintem kinn leszek. Majd meginterjúvolom Sanyit, hogy mikor mennek, és kigurulok boldogítani a népet
reggelt most fekszek le eddig tartott a nagybani
mivel holnap csak egyedül mennék vadkertre lehet maradok gokartnál és ha nem felejtek el viszek szamit is kint leszel wicca?
reggelt.
jóccakát.
énis bepróbáltam ma fél 12kor aludni, de most kikeltem az ágyból, nem megy az alvás :|
jóéjt mindenkinek
...lehet
nemnem, ez a váltókar miatt volt tuti, mert amikor anno elütöttek akkor behajlott a váltókar és csak ki lett húzva, azóta dobálta ki ;)
Helló
Örülök neki h jó lett!, amúgy tudtam ám,
ha sebességből kidobálta akkor sztem ezután is fogja, a hibaforrás benn a váltóműben lesz.
csőcsá.

Krisz eskü mióta szenvedtünk a váltóval, egyszer sem dobta ki a sebességet, anno volt ilyen betegsége :D
Szóval köszi hogy azt is megcsináltad, igaz nem is tudtál róla
köszi :)
Géb, össznépi az nemtom. Jún. elején lesz nagy, de addig pl. nekem nem lesz szabad hétvégém. Esetleg a holnapi nap, de addig elég kevés az idő...
Wicc, képek mentek!
nem tőlem kell, Te ülsz legközelebb a Popeyre
rossz wicc volt
Vicc volt, Vicc volt! elnézést kérek
Hékás! Kedden este mikor mentem el, Ti beszéltétek Májkival, h akkor ma. És még Ő is modnta ma h legközelebb hamarabb. Pedig Ti beszéltétek
Aranyos, ha nem erőszakoskodnak vele

Krisz! Na mindjárt megyek és én szedem le a maradék kezed! Hogy lehet ilyet írni erre a kis ártatlanra?! Az én ujjam harapdálta, nem a tiéd
de! honnan tudtad? épp az intenzíven vagyok, és most visznek hogy visszavarják a karom mert lehetapta, nem láton milyen vérszomjas "vadállat"?!
jó oké legközelebb kiugrok edzés között, de szólj előre, így kicsit hirtelen volt hú nagyon szép ló most bátrabb is lettem, hogy látom krisszt se dobta le..... Krissz ügye nem a kórházból írsz?
Bocsi kékfekete, átsuhantam felette. Nem szándékos volt, előtte mindig válazoltam!

Igen ismerem, csapattársam osztálytársa. Kicsi a világ. :) mondta hogy láttatok.
Azt hogy malomnál dudáltatok...őő hátőőőő...izééé... nem figyeltem igazából, sryy
Szamiból lehet kapni kostolót? (nem komoly )
Mikorra? hát! Szombatra
Eggyátalán nem gondoltam volna hogy ennyire fog tetszeni
Elírtad! Kinn még csak 13cm-t mondtál
Jah és ha nem mondtam volna még akkor: Köszi