Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

áhhh nagyon zsír volt a tegnap gokart pálya! Lacika kössz h kijöttél
Benzincső!napsütéses jó reggelt mindenkinek
robogó balról előzőtt, aki város felöl jött fordult le a gamfhoz, nem látta, és a robesz telibekapta, de nem lett semmi baja a srácnak, csak pár karcolás. én azért megálltam segíteni a rend őreinek.
akkor értem haza amikor írtam :)
Igaz utána még játszottam 2 órát, de az mellékes
szalonnasütés De úgy látom Te tovább fent voltál.. fogadjunk az a fránya játék
Mivan Lacika, mit vigyorogsz mostanában? sok sör!
így van ha minden igaz megyünk... egy páran... Mert szeretjük ha összejön a banda egy Kicsit
Sziasztok!

Nem tudja vki mi történt ma reggel a 2 robogóssal a gamf mellett? Reggel ahogy mentem suliba, láttam az egyik motor eleje ripityára törve, a srácot elvitte már a mentő, a másik csak ott állt. Meg akartam állni, csak hallottam, hogy jött a rendőr, és nagyon nem akartam belefolyni a dolgokba :S De nagyon rossz volt látni.
jól olvastam?26.-a akciós nap 8000 délután
Benzincső!vasárnapra bejelentkeznék
holnap ki pályázik?én kinézek, déerzés ádám mondta hogy jönnek páran gépelni!
Sziasztok!

Janával vasárnap délutánra terveztük egy kis gurulást...
Úticél Euroring
Ha van kedvetek jönni, örömmel látunk titeket!
Heti kecskeméti benzinárlista: http://href.hu/x/8u4o
Jó regg! A két sztorihoz mit lehet hozzátenni, a csajok nem bírnak magukkal! Azért remélem a hölgynek nem komoly a sérülése, azon inkább nem viccelődök én se, bár aki részegen száguldozik...
Üdv. itt Pöckös!
Rendszeresen olvaslak titeket, csak nem nagyon (eddig soha)szoktam beirni. Pedig jó a társaság.
zért ez se rossz. Jól küldi az öreglány.
Téged is lehet erre látni Pöckös?
Tegnap az arborétum lakoparkban dolgoztunk. Közvetlen a bicigliut mellet. Mivel nagyobb mennyiségü anyagot vittünk be, fogtuk azt a zöld keritést és egy táblát kibontotunk. Persze csak a felénél oldoztuk ki a csavarokat mert ugy gyorsabb volt. Fogtuk és a bicigliut vonalába egy kicsit kihuztuk hogy épp beférjünk. A kerités rá se lógot a bicajutra. Egyszer egy speed-es mama jawa tuningal hasal a tankon nyél 35-el annyira nézte hogy kertet épitetük, hogy belerohant a kiáló keritésbe. Mentőt kellet hivni. Kiderült hogy tiszta piás volt. Semmi komoly baja nem lett, hál isten. A keritést kitapostuk és azota is viseli a mama nyomait.
Timi sztorijárol jutott az eszembe, gondoltam leirom.

Vagy ez kurvára nem olyan sztori......
áááááááááááááááá hihetetlen hogy van ilyen
Úr isten! szegény hülye
Sziasztok!

Érdemes elolvasni
Helyszín: Budapest, Egér út, Shell kút

Elvittem az autót szerelőhöz, h nézzék át, megnéztük a kerekeket is ...stb.
Jövök visszafelé, gondoltam le is mosom, meg kap egy tank üzemanyagot
Állok a sorban a kútnál, jön egy kislány, valami kikent kifent cabrióval, előttem áll a sorban a pénztárnál, látszólag valamilyen okból zaklatott, de én nem nagyon voltam képben a kábulattól, amit a parfümje okozott, amit biztos egy dézsából magára borított
Szóval jön ő a kutashoz:

* Csaj: hali, egy autópálya matricát lécci
* Kutas: milyet?
* Csaj: ccc nem tom. hány napos van?
* Kutas: ilyen-meg ilyen.
* Csaj: Ilyen jó lesz.
* Kutas: ok, rendszám?
* Csaj: Most szívatsz?
* Kutas: nem, ha pályamatricát akarsz venni, nekem kell a rendszám
* erre ő: Jól van, de erre még lehet hogy rábasztok ( bocs a szavakért, de ezt mondta a kislány ) és kirohant

Nézzük a kutassal, hogy mit csinál, mert eltűnt a kocsija mögött
3 perc múlva b***i, visszajött, letette a hátsó rendszámtábláját az asztalra, és közölte a pultossal, h ilyen még vele nem történt, letört a körme, és a barátja már úton van, mert nem tud így vezetni miféle eljárás ez?
Kutas: nem kellett volna behozni,, elég lett volna ha bemondod
Erre a csaj: "úúú igen,?"
jött is a csaj pasija pár perc múlva egy jó nagy mercivel, bement, megkérdezte mi történt, elmondták neki, és a kutassal egymást támogatták a röhögéstől,
jó fej volt
Jah, de végül egy korty sört nem ittam. Közös kiskedvencünk lett belőle. De ezt az igénytelenséget, ami Passionben van, atyaég... Mondjuk így rengeteget nevettünk
Sziasztok!
Kicsit nem volt netem-szolgáltatót kellett váltani,mert picit sokallottam a réginél az előfizit-de már vagyok.
Valaki nem tud véletlenűl 1 szépen dolgozó air-brush festőt?!Szépen dolgozzon és ne kérjen horibilis összegeket,mert az egész motor akarom festetni!