Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Na mizujs? Voltatok ringen tegnap?
Én tisztességesen megjártam Tabajdot, mire hazaértem olyan voltam mint a mosott sz. Oda is egyseggel végigültem, és visszafele is. KO. Vissza egyedül azért volt jó, mert nem kellett várni senkit, hazataláltam. De odafele... Jézusom. 105 volt a max tempó Hihetetlen élvezetes volt végig pályán :D Az anyám tyúkjától kezdve a walesi bárdokig minden verset elmondtam amit tudtam, énekeltem is eddától children of bodomig. Azt hittem soha nem érünk oda. Kemény volt.
Keddi traffipax info: http://href.hu/x/8vaw
Sanyil, korábban említettél valami Metz gumit, hogy eládnád esetleg! Lehet érdekel, mert rohadt szervíz 2x annyiba kerül, mint azt tavaly leegyeztettük, és szerdán viszem a motort, így gumira kevesebb lesz...
Formazónázás szóba jöhet, de időpont még kérdés tárgya!
stornóó összekevertem a kakucsi val, az meg május1. szívás. na de holnap egy jó formazóna késő délután?
Van kedved KTM-et tesztelni holnap? ktm-tesztnap
Sziasztok!

Lacika, tesómnak volt lagzija, így nem dolgoztam a hétvégén. A héten becsületesen dolgozom a tervek szerint!
Jó rég dumáltunk már, pedig titkos szövetségünk naplójába újabb fejezetek íródtak Van sejtésem, hogy a Tiédbe is!
Ha meglesz a motor szólj, megyek megnézni!
jóreggelt

Májki hol voltál a hétvégén,majdnem lekapcsoltak a zsernyákok,mert nem volt traffi infóóó

Ja és lehet a héten már itthon lesz a motorom!de várom már
óóóó....
"A Versenyen való részvétel semmiféle jogosultságot nem ad a közlekedési szabályok áthágására, bírságolás esetén nem lehet hivatkozási alap."
köszi, és reggelt
Benzincső!http://www.bmwmtm2.hu/z/node/5... eből mindent megtudhatsz
Engemet is érdekel :) húú de irígy vvoltam ma mindeki motoron :(
Géb mesélj már erről a 24 órás motorozásról
május 1 én valaki nem akar madarasra jönni eddig megyek én(zxr 400) speed(zxr250) zsolti haver (ninja636) valaki?
télleg lacika köszi hogy kijöttél. Bár maradhattunk volna tovább. De ígyis jó volt.
köszönöm a tapasztalattokat. asszem maradok az ismimnél. most az 3ezer ft külömbség nem lényeges
Nálunk Szekszárdon a Tirsulinál 2 óra rutin van, és 4 óra forgalmi (2 óra város 2 óra városon kívül) és ilyen 3000 huf alatt van az egy óra... saját motorral olcsóbb! + 2x a vizsgadíj!
Toma az volt a gond h tesóm nem jött:S és igy nem tudtam elmenni érted ! de ugy néz ki hét mulva megint megyünk egész napra azt majd lezsírozzuk
jaja én csúsztam nem lett baja pár karcolás!

legközelebb neked is jönni kell !
Nem tudja valaki, hogy a Yamahánál mikor lesz tesztnap
Szia
A Füredinél én 27500 ért csináltam, tavaly augusztusban
ja te csúsztál el? kár mérgelődni,előferdül...vagy a motornak nagy baja lett?
sziasztok!

Valaki megtudja mondani mennyi a kül.vizsga A1 / A-nál ? 30körül tudná egyik iskola nekem megcsinálni Kecsón. Vki vmi infót tud adni ? nem tudom eldönteni hogy mennyire jó ez az ár :D mert mondta hogy enged az árból egy 10est mivel ott csináltam az összes motoros jogsim. Kíváncsi lennék mások mennyiért csinálják a kül.vizsgát