Na mizujs? Voltatok ringen tegnap?
Én tisztességesen megjártam Tabajdot, mire hazaértem olyan voltam mint a mosott sz. Oda is egyseggel végigültem, és visszafele is. KO. Vissza egyedül azért volt jó, mert nem kellett várni senkit, hazataláltam. De odafele... Jézusom. 105 volt a max tempó Hihetetlen élvezetes volt végig pályán :D Az anyám tyúkjától kezdve a walesi bárdokig minden verset elmondtam amit tudtam, énekeltem is eddától children of bodomig. Azt hittem soha nem érünk oda. Kemény volt.
Sanyil, korábban említettél valami Metz gumit, hogy eládnád esetleg! Lehet érdekel, mert rohadt szervíz 2x annyiba kerül, mint azt tavaly leegyeztettük, és szerdán viszem a motort, így gumira kevesebb lesz...
Lacika, tesómnak volt lagzija, így nem dolgoztam a hétvégén. A héten becsületesen dolgozom a tervek szerint!
Jó rég dumáltunk már, pedig titkos szövetségünk naplójába újabb fejezetek íródtak Van sejtésem, hogy a Tiédbe is!
Ha meglesz a motor szólj, megyek megnézni!
Nálunk Szekszárdon a Tirsulinál 2 óra rutin van, és 4 óra forgalmi (2 óra város 2 óra városon kívül) és ilyen 3000 huf alatt van az egy óra... saját motorral olcsóbb! + 2x a vizsgadíj!
Valaki megtudja mondani mennyi a kül.vizsga A1 / A-nál ? 30körül tudná egyik iskola nekem megcsinálni Kecsón. Vki vmi infót tud adni ? nem tudom eldönteni hogy mennyire jó ez az ár :D mert mondta hogy enged az árból egy 10est mivel ott csináltam az összes motoros jogsim. Kíváncsi lennék mások mennyiért csinálják a kül.vizsgát
Na mizujs? Voltatok ringen tegnap?
Én tisztességesen megjártam Tabajdot, mire hazaértem olyan voltam mint a mosott sz. Oda is egyseggel végigültem, és visszafele is. KO. Vissza egyedül azért volt jó, mert nem kellett várni senkit, hazataláltam. De odafele... Jézusom. 105 volt a max tempó Hihetetlen élvezetes volt végig pályán :D Az anyám tyúkjától kezdve a walesi bárdokig minden verset elmondtam amit tudtam, énekeltem is eddától children of bodomig. Azt hittem soha nem érünk oda. Kemény volt.