Nekem borult a napom, sikerült reggel 5-re hazatalálni... Ha du. sikerül kicsit aludni, akkor kinézek utána, ha nem, átrakom holnap délelőttre. De ha megyek szólok, ha ma, ha holnap!
Azt épp láttam, hogy ázol az esőben! , amúgy, mi dudáltunk a hullámnál.Próbáltam inteni is csak messze volt a bal oldali ablak, meg persze be voltam kötve, aztán az ablak felé menet megfogott, és majdhogynem eltüntem az ajtó alatt
Üdv.
Hétvége nekem kilőve, lagzi lesz! Nem az enyém... Holnapot majd lebeszéljük, én is nézem majd az időt! De pár kört mennék! na most lépek sörözni, szép estét mindenkinek!
hát..akkor gratula Titinek!
Ma esett kb 10 percet az eső, természetesen akkor kellett motoroznom. jól eláztam
viszoooooooont megvannak az új fékbetétek, vasárnap irány Tabajd
helószia!
eladtam az n95t :)
apropó a heidanau jó gumi, csak ne legyen vizes az út
Hétvégén tudtok valamit? Szabad lesz a pálya? Lehet mennénk kanyarni 1-t meg hátha találkoznánk 1-2 fórumtaggal
Hétvége nekem kilőve, lagzi lesz! Nem az enyém... Holnapot majd lebeszéljük, én is nézem majd az időt! De pár kört mennék! na most lépek sörözni, szép estét mindenkinek!
Legyen vmi?
hát..akkor gratula Titinek!
Ma esett kb 10 percet az eső, természetesen akkor kellett motoroznom. jól eláztam
viszoooooooont megvannak az új fékbetétek, vasárnap irány Tabajd
Ha jó idő lesz akkor lehet hogy kinézek a gokartra de sztem csak
autóval!
Titinek gratula a GSX-R kupában elért 2.! helyezéshez!
Ő nem mer ide írni mert csak 41,5-öt megy a gokartpályán!
Ja és jó volt a szombat este attól függetlenűl hogy 8an voltunk mint
a gonoszok!
Lalát is megköszöntöttük volna de....................................
Sannyi
Ha nem esik az eső akkor én kimegyek, mikor mennétek?
igen rendszert árulok 55pézzzzz arrow rezó új giannelli dobbal. meg még van pár cuccom nem akarsz pályázni egy idomszettet ?
Janesz pénteken kérdezősködtem amikor szervízbe volt a motor. Pesti a csaj, kötelezőre vitte a gépet, csak eltévedt. Ennyit mondtak 8)