az eggyik srác Risai István ő autószerelő napközben de motorozik és motorokat szerel szabadidejében ő csinálta a nagy szervizem igazából nem tom milyen óradíjba dolgozik mert októbertől februárig nála volt a motorom 150 volt az alkatrészek és 40 a munkadij de neki nincs 4 órás karbitesztere de ugye cbr 1 órás az nem tom van e neki
a másikat csocsa ajánlotta ő neki meg nincs telefonja:) ő hozzá ha kijössz lajosra akkor eltudlak vinni mint csocsa csinálta:D ő 2000 ért dolgozik óránként
sziasztok péntek kunmadaras valaki? akinek van kedve szóljon reggel kb8-10 körül indulás mizséről 4-5 fele indulnánk haza géposztály egy 636 os egy 400 as zixi egy 250 es zixi megy egy gse 500
félreírtad igaz? azt szeretted volna, h jó, hogy MÖGÖTTED nem szokott senki ülni amikor énekelsz
Ma reggel elfeledkeztem kicsit magamról. Katonánál beálltam előre és épp ez a szám volt a fejembe: http://www.youtube.com/watch?v...
Nekem természetesen hangot kellett neki adni, és teljesen figyelmemen kívül maradtak a gyalogosok. Álltak ott vagy 10-en, mind ugy nézett rám, mint aki sárgaházból szabadult épp. Akkor kaptam észbe amikor egy tuonos ment a műkert fele. Követtem a tekintetemmel, és mikor jobbra értem feltűnt h mindenki néz mint egy hülyét. Szerintem még nem pirultam el ugy, mint akkor. Még a suliba is tiszta vörös fejjel mentem be. Nem volt egyszerű. Bemutatkoztam elég tisztességesen.
Úgy döntötem inkább visszaállok a reggeli zenehallgatásra biztonságosabb
mondjatok vmi értelmes szerelőt aki tud nekem beépíteni új fúvókát, meg bele tud vágni sok kaját és ki tud vonni levegőt a gépből mert hülyét kapok a rodejórájdtól!
a másikat csocsa ajánlotta ő neki meg nincs telefonja:) ő hozzá ha kijössz lajosra akkor eltudlak vinni mint csocsa csinálta:D ő 2000 ért dolgozik óránként