Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az meg minek? pont most
Engem ncore meghívó érdekelne:)
http://www.munkaspart.hu/

Én erre gondoltam!
Military police
majomp.
Mi az a mp?
nagyon off :
nincs vkinek meghivo mp-re?
ha igen kerek egy pm-t
on
Eladó fékbetétek, bontatlan dobozban.
Előre: Ferodo FDB574ST 2db
Hátra: Ferodo FDB481P 1db
Együtt a három 12000Ft

Tel.: 20/995-5657

Üdv:
Szorf
Csak a gyári jó hozzá: a síktükörben konkrétan semmit nem látsz tudom... próbáltam
Engem tegnap hívott telón akkor kérdeztem a Te géped,mondta hogy most (tegnap) kezdi festeni.Gondolom ma befejezi,holnapra szárad,aztán összerakás.
Köszi, én is gondoltam először kiskalapácscsavarhúzólángszóró dologra....
Egyben kellene a pontos mérete miatt, vagy ha van valakinek erre vonatkozóan valamilyen adata, ami alapján leszabatható lenne.
Jó ide a sima "előszobatükörlap", vagy valamilyen spec kell?
Nagyon köszönöm előre is!

De azért felhívom ma, hogy hogy áll.
Őszintén kicsit félek tőle, mert az egészet átfestettem, remélem szép lesz.
Én a falból kiálló kampóval simán kikaptam... egy másodperc, igaz nem egy darabban
Melegítéssel. Forró vízzel nekem már mozgott benne a tükör, sütő hatékonyabb lehet, de csak óvatosan, kerülni a gyors hőmérséklet változásokat!
Az eredményről beszámolót kérünk
Tükörlapot hogyan tudom kiszedni egyben a házából? Valakinek ötlete?
ja nem, tavaly október
tavasz eleje kb.
Mióta is árulod?
Szia!
Hétvégén viheted!Tegnap festette,ma,vagy holnap megyek hozzá,lekattogtatom neked és felrakom ide a képeket!
másodpercenként 5 forint a bérleti díj. lopni nem szokok, csak elveszem a jussom
persze, eljössz és pöckölgetheted
Nyilván valóan egy adásvételi szerződésről lenne szó, 5 forint a motor ára. Bérletit nem, mert visszalopod
Nem tudom mennyit csal, felszereltem egy bringás km órát is, igy azon tudom nézni a top speedet meg az átlagsebességet is. Egyedül simán elérem én is a 150-160at, utána már kell azért némi egyenes hogy 180ig felkússzon. Két személlyel meg most próbáltuk ennyire meghajtani először, de érezhetően lassabban gyorsult, főleg a nagyobb légellenállás miatt, mert nem hasaltunk le annyira. Néha fékként is használom hogy felegyenesedek
Amúgy meg nézzük meg a másik végletet is:
6.ban 50-el utassal felmentem simán egész jelentős dombon visszakapcsolás, kuplungolás nélkül, 3000 és az alatti fordulatszámon. Nekem ez többet jelent használhatóság terén mint felül pár kmh plusz.
Egyszer csinálok egy tesztet, ahol betartok minden sebességhatárt, és leg lightosabban megyek, kiváncsi leszek mikor fogy már ki a tank
Szia
kibérelhetném a váltódat?:)
írhatunk egy bérleti szerződést, ahol minden költséget magadravállalsz