Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked mennyi lesz?
Télen lehet én is festetek egyet, aki látta a motort tudja hogy vannak rajta használati nyomok. Ha csak meg nem adja magát addig a blokk mert akkor arra koncentrálok rá.
Szia! voltál kint? Láttad a mocit? Ha igen milyen lett? Állítólag a hétvégén mehetek érte, ma vagy holnap teszi össze.
Szerencsére simán lehet,én is még anno a 250-hez másoltattam pár száz Ft volt.Most meg itt a riasztóhoz a gyári bicskakulcs,azt másoltatom jövő 7-en.
Akkor jó:)

Gondoltam én is, mivel nincs semmi chip stb benne mint a komolyakban.
De előtte rákérdeztem már itt:)
Lehet
Sziasztok,
Indítókulcsot lehet valahol másoltatni?
Simán azt is másolják?

Mert nekem csak 1 van és félek ha elhagyom akkor nagyobb baj lesz:(
BigTorrentet ismeritek? Egy közepes nagyságú de még működő:)
Van meghívó ha valakit érdekel..
Bár jóidejig freereges volt mert elköltözött a bigtorrent.eu-ra
igen, valahogy "egyből" feltűnt... a könyvjelzőkben, egy bizonyos könyvtárban, összesen ez a két címem volt

bár amennyira profik a hazai jogvédők, előbb utóbb Bituman kolléga otthoni gépét is lefoglalják... egy betű ide vagy oda
ja ez vezérműlánc. bocs, befogtam
Nem. Általában nem.
kuty úr lánc és fogaskerék mennyi lenne egyben?
ja, nem fáj a fejem, csak nyomi vagyok
illenék azt is sztem....
jah, néztem én is mikor a "forradalom" helyett a warcraft jött be
Sajnos "aszfalt" is megállt, bár van remény indulásra, ha lecsitulnak a kedélyek
Ilynekor fogaskerék csere is kell?
de azon nem hallgathatom paliklaci gyöngyöző hangját a formaegy alatt, ahogy hetvenszer mondja el egy nap alatt: "nikólSEJcinger"
9 000 Ft körül van a lánc, de jelenleg csak 110 tagosom van (a 250-esben 106-os van)
nemvágom melyik az, de nem is tisztem kutogatni jah, külföldi regmentes a legjobb
Helló

Úgy ítélem elérkezett a vezérműlánc csere ideje.
Mennyibe fáj egy ilyen művelet és holtalálok hozzá alkatrészeket?
...már talált "ördögi" a hely, persze az nc után csak ipari tanuló, jó lenne valami profibb
máshol, ami beleesett a gyomlálásba maga is új helyet keres?
ja hogy ők is beleestek?

2 hétig nyaraltam és csak elvétve ahllottam az ügyről mikr hazértem.
csak nem felhasználónak teccett (volt) lenni?