Hali Bocsi hogy belekotyogok. Mibaja a váltónak? kidobálja a sebességet? Ha jól emlékszem akkor van itt fenn valahol videó hogyan kell kicserélni a léptető villát. Nem kell szétbontani a váltót egyszerű. Legalább is igy nézve
Igen lehet, nekem is az van rajta. Házilag is kivitelezhető, ill. az LSL -nek van villahídra szerelhető kormánytartója (én 10 000 -ért vettem az LSL-t használtan, a kormány pedig 6000 Ft volt)
Hát bakker,busából már láttam,de nem gondoltam hogy ennyi pihent agyú ember lehet.Szegénykét így elcsúfítani.Bár megfontolandó,hogy az asszony nem sipítozik 2 nap motorozás után hogy nyomja az ülés a seggét meg fáradt a karja,meg zsibbad a háta.
Tőlem 300-ba vitte el, 100 volt a teljes felújítás anyaggal, munkadíjjal, meg 50 az átírás.
Szerintem valahol a beszer. ár környékén megválhat tőle, ha tényleg nem jön össze ez a jogsi buli neki.
A blokkjában kb. ezer kilométer van, a kopóalkatrészek (akksi, összes kenőanyag, szűrők, fékek stb) minden nulla perces, friss műszakis a gép.
Szerintem költségmentes lesz, Áronék tényleg alaposan szétkapták.
Ne is mond,én a múltkor a buzi kocsival szoptam meg.Mondom van olaj,olajszűrő,levegőszűrő,kicserélem.De ha már nekikezdek veszek gyorsba gyertyát aztán azt is kidobom belőle.4 azaz négy féle gyertyakulcsot találtam itthon és egyik sem volt jó!
Bazz, ma unatkoztam, mondom kéne egyet szinkronizálni
Az alapjárati keverékből vissza kellene venni, utána meg szinkronizálni kell úgyis, aztán akkor már néznék egy gyertyaképet is.
Ha már a hétvégén egy CBR-ből nem sikerült kivenni a gyertyát Pedig csak egy csuklós toldó kellett volna
Házilag így tudod megoldani
Köszi
Tervezem első motorom megvásárlását...vagyis az első az egy 125-os robogo volt!Szoval a kerdesem az lenne hogy ZZR-re lehet rakni turakormanyt?
Szerintem valahol a beszer. ár környékén megválhat tőle, ha tényleg nem jön össze ez a jogsi buli neki.
A blokkjában kb. ezer kilométer van, a kopóalkatrészek (akksi, összes kenőanyag, szűrők, fékek stb) minden nulla perces, friss műszakis a gép.
Szerintem költségmentes lesz, Áronék tényleg alaposan szétkapták.
Majd ráérek gondolkozni ha lesz rá zseton
Az alapjárati keverékből vissza kellene venni, utána meg szinkronizálni kell úgyis, aztán akkor már néznék egy gyertyaképet is.
Ha már a hétvégén egy CBR-ből nem sikerült kivenni a gyertyát Pedig csak egy csuklós toldó kellett volna