Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lehet, én sem vagyok az a motoron fekvő típus, de azért nem is ágaskodok.
Mindenesetre beteszem azt az ellenállást, és kipróbálom, ha javul tőle, marad, ha nem, nem.
De még mindíg a festőnél van, azt mondta szerdán, vagyis holnap érdeklődjek. Fúú, már nagyon megnézném, ha más nem képen, de azért nem tudok leszaladni Kecskemétre. Így is, ha kész lesz, busszal megyek, motorral jövök.
Nekem is ZZR400 asom van 98-as évjárat.
A kilóméteróra egyébként mennyit csal?

Csak mert nekem 2 személlyel (100kg+65kg) plusz egy hátitáskával 177-180 ra (óra szerint) simán felment 6. ban - autópályán.

A 160-at meglehetősen könnyen elérem még 2 személlyel is.

Sanyeee
Lenne egy korrekt ajánlatom:
Átveszem a nevemre, így nem kell tovább fizetned a biztosítást, teljesítmény adót, stb. és még meg is szabadulsz tőle
Ma kipróbáltuk mit megy két személy alatt az enyém.
5.ben 167,5km/h viszonylag egyenes úton némi széllel ami oldalról ill szemből jött. 6.ban lehet hogy lassult. 60+70kg + kb 5-10kg ruha volt rajtunk. Azt mondjuk hozzá kell tenni hogy nem bújtam be a plexi mögé, mert a tankon támaszkodott az utas
Mintha azt írtad volna hogy 110kg vagy + utas, akkor reális lehet a 150 vég.
pálinkának elég nem?:)
ár lejjebb tekerve: Eladó: ZZR400 1995.
Én a Fuchs Silkolene-t árulom/használom, 12EFt a 4 liter, szűrővel együtt.
Köszi a választ..

Továbbá olajcsere előtt állok, milyet tudtok ajánlani amit a ZiZi szeret?
Letekertem 40-40 ezret a ZZR-ekkel, soha nem bántottam a szűrőt...
Sziasztok,
Benzinszűrőt milyen gyakran célszerű cserélni?

Tavasszal volt karbi takarítás és elég durván el volt tömödve az alapjárati fúvóka.
Most pár hónapra rá ismét ugyanaz a tünet hgoy alapjáraton mintha nem menne egy henger:(
Lehetséges, hogy a benzinben/benzinszűrőben lévő sok trutyi ismét lerakódott fúvókában?

Sanyeee
Akkor lehet élek a lehetőséggel, mielőtt beruházok... Letárgyaljuk majd
Az van itt polcon, ha gondolod egy útra ki tudod próbálni. Nekem motoron nem igazán gyerebe, én csak quadon használtam, versenyzéshez.
Ebből az itatóból van egy enduro elnevezésű is, az inkább protektor forma (végig a hátadra simul, csak gerincnél van folyadék benne), de ott már durvább költségek vannak, szállítással 50-60 font körül van.
Te bácsi megnéztem én eztet a izét, de asszem félre értettelek . Ha jól látom ez inkább egy "hátizsák" amit megtucc tölnei lével, nem pedig egy protektor! aminek van szopókás funkciója is

Szal ha helyes a gondolat menet akkó inkább ilyet nem kérek köszönöm, mert egy jó gerinc protektor, na az izgatja a fantáziámat...
talán a tanítványod?
előírt neki a doki néni egy szanatóriumot mert a váltó izülete megnyúlt
Én hazafele fehérvártól 150-160-nal jöttem fel pestre, és megint csak 5,3-ra jött ki a fogyasztásom!
Nehezék.
Én 10 után kezdtem melózni,szerencsére csak itthon kellett ma.Megmostam a kocsit meg a motort,a mosókefe kb 5-ször esett ki a kezemből úgy be van durranva a jobb kezem.
Fejfájásra nem kell aspirin,elég egy feles vodka.
A kezébe adtam egy nagy kalapácsot, azzal csinált valamit Kérdés hogy nálam mit keresett a kalapács
Főnök mi a hiba?
Volt már nekem is izmos, 15 km alatt bedurrant az alkarom, pedig nem is városban mentem nagyrészt. Fogyasztani nekem biztos fogyaszt, ha már egyszer van nem városnézősen közlekedek
Ez jó kép a két szaki azt sem tom mit kell nézni De a szervízmester is velem volt
Fél5kor keltem, melóztam egész nap. Odafele jó volt motorozni, hazafele is, csak épp nem sok közöm volt lélekben hozzá Minnyá elalszok
Fájásra algopirin
HA nem jo a kuplungod olyan izomlázad lesz:)ja és olyankor fogyaszt is:(
Hazafelé én is próbálgattam az ő technikáját,egész jól is ment,csak a gumik miatt nem mertem már jobban dönteni.Elég sok van a széléig,de majd jövő hónapban kap új gumit,akkor újra próbálom.
Engem is kifárasztott a tegnapi nap,10-kor keltem ma.Fáj mindenem.