Sziasztok!
A vasárnapi úttal kapcsolatban annyit kérdeznék, hogy meddig tervezitek maradni cseszneken? Szombaton esküvőre megyek, és nemtom mikor tudok felkelni, de nagyon szívesen találkoznék veletek!
Utvonalat nemtudom merre veszitek Fehérvártól, de ajánlanám hogy a 81esen menjetek győrfele, bodajknál letérés, onnan Zirc és Csesznek. Az út minősége elfogadható, de szerintem sokkal szebb, mint a 8ason legurulni Veszprémig, és onnan Csesznekre. A lényeg ugyis Zirc után van, kanyarok, szinte uj út...
Valaki nem tud valakit aki holnap megnézné a mocimat?Sajna csak 5körül érek rá!Esetleg valaki professzor nem jár erre?
Bármit teszek az üreset nem lehet vagy csak nehezen megtalálni:(
de van egy két dolog ami nem várathat magára!
Pl egyesbe a kuplunk be van huzva és a motor megy előre.....
az üreset nehezen veszi ja és a szivató kar nem marad csak üres helyzetbe!
Kb ennyi
Akkor kis fejlemény.Most beszéltem tombat kollégával.Még 2 cimborája jön velünk.De mivel ők még Kecskemétig is vidékről jönnek,nem valószínű,hogy 9:30-ra ott vagyunk.Esetleg ha meg tudod adni a tel számod akkor onnan rád csörgök,hogy merre vagytok és cseszneken megkeresünk benneteket.Fehérvárra leghamarabb 10-re érünk oda.
Csütörtöktől révfülöpön tartózkodom nyaralás cimszó alatt, hétfő kedd faltól falig dolgozom, szerda még nemtudni
A videóban Kovi bácsi beszél a kuplungolás alatti mászásról
Ha érdekel: http://motor.hu/motor_vpage.js...
Keresd meg Áront, lehet h van cucca a motorodhoz, és szerelésben is profi!
A vasárnapi úttal kapcsolatban annyit kérdeznék, hogy meddig tervezitek maradni cseszneken? Szombaton esküvőre megyek, és nemtom mikor tudok felkelni, de nagyon szívesen találkoznék veletek!
Utvonalat nemtudom merre veszitek Fehérvártól, de ajánlanám hogy a 81esen menjetek győrfele, bodajknál letérés, onnan Zirc és Csesznek. Az út minősége elfogadható, de szerintem sokkal szebb, mint a 8ason legurulni Veszprémig, és onnan Csesznekre. A lényeg ugyis Zirc után van, kanyarok, szinte uj út...
Milyen árban van egy komplett blokk egy 400ashoz szereléssel együtt?
LEhet jobban járnék ha kicseréltetném(cseréltetném)!
KÖSZI
Bármit teszek az üreset nem lehet vagy csak nehezen megtalálni:(
Hálás köszönet!
Sokkal jobb lett a gépezetem,végre igazán motorozhatok
Pl egyesbe a kuplunk be van huzva és a motor megy előre.....
az üreset nehezen veszi ja és a szivató kar nem marad csak üres helyzetbe!
Kb ennyi
Jövő héten majd folyt köv de ami kell az mükszik rajta!
megyek egyet kerülni:)