Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha lenne még 1, megvenném a 2-t !
06.30-tól szerda, 07.08-ig csütörtök. Valahogy csak összehozzuk a 375-ös tövében
Mikor jössz jövő héten?
Csütörtöktől révfülöpön tartózkodom nyaralás cimszó alatt, hétfő kedd faltól falig dolgozom, szerda még nemtudni
http://www.sportmotor.hu/motor...
A videóban Kovi bácsi beszél a kuplungolás alatti mászásról
Egy eladó 400-asom nekem is van.
Ha érdekel: http://motor.hu/motor_vpage.js...
Bontva 200-300 EUR, ebay-t érdemes átkutatni érte - de az sem új, tehát a betli lehetősége abban is benne van...

Keresd meg Áront, lehet h van cucca a motorodhoz, és szerelésben is profi!
Ne is igyál! Majd jövő héten. Velem:)
Válaszoltam.
Sziasztok!
A vasárnapi úttal kapcsolatban annyit kérdeznék, hogy meddig tervezitek maradni cseszneken? Szombaton esküvőre megyek, és nemtom mikor tudok felkelni, de nagyon szívesen találkoznék veletek!

Utvonalat nemtudom merre veszitek Fehérvártól, de ajánlanám hogy a 81esen menjetek győrfele, bodajknál letérés, onnan Zirc és Csesznek. Az út minősége elfogadható, de szerintem sokkal szebb, mint a 8ason legurulni Veszprémig, és onnan Csesznekre. A lényeg ugyis Zirc után van, kanyarok, szinte uj út...
SZia
Milyen árban van egy komplett blokk egy 400ashoz szereléssel együtt?
LEhet jobban járnék ha kicseréltetném(cseréltetném)!
KÖSZI
Okés,akkor majd a célállomáson találkozunk.
Valaki nem tud valakit aki holnap megnézné a mocimat?Sajna csak 5körül érek rá!Esetleg valaki professzor nem jár erre?
Bármit teszek az üreset nem lehet vagy csak nehezen megtalálni:(
Nemtudom mikor kelek, sanszos hogy járom a saját utamat
Kutya!
Hálás köszönet!
Sokkal jobb lett a gépezetem,végre igazán motorozhatok
Akkor esetleg csatlakozol hozzánk?(késők)
Rá se ránts.Én egy éve faragom a gépet és még nincs kész.
Amúgy én sem erőltetem a túl korai indulást, szombaton party
Kuplung bowdenre állíts rá, ha csak el nem koptak már annyira a lamellák hogy nem lehet hova
de van egy két dolog ami nem várathat magára!
Pl egyesbe a kuplunk be van huzva és a motor megy előre.....
az üreset nehezen veszi ja és a szivató kar nem marad csak üres helyzetbe!
Kb ennyi
az túlzás !Működik!
Jövő héten majd folyt köv de ami kell az mükszik rajta!
Kész a gép?
Akkor kis fejlemény.Most beszéltem tombat kollégával.Még 2 cimborája jön velünk.De mivel ők még Kecskemétig is vidékről jönnek,nem valószínű,hogy 9:30-ra ott vagyunk.Esetleg ha meg tudod adni a tel számod akkor onnan rád csörgök,hogy merre vagytok és cseszneken megkeresünk benneteket.Fehérvárra leghamarabb 10-re érünk oda.
valaki ma jár fehérváron?
megyek egyet kerülni:)
Remek,köszi!