Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azért meg tudja mozgatni az embert, el szoktam fáradni vele, bár ez könnyen adódhat a súlyomból is. Motorozás közben nem érzem, de egy kétszázas kanyart már eléggé megérzek, ha kanyargunk.
Kanyargás: próbálgatom amit a busás srác mondott, sikerül is dönteni, de még mindig nagyon messzi van ez a határtól
Az enyém,de nem a 400.Az pillekönnyű,legalábbis nekem úgy tűnt mikor előttem kanyarodtál.
Valami rosszat is mondjunk már: nehéz
Na nézzük sorban!
A ZZR-ek szerintem élettartamban elverik az ilyen RF,CBR,GSXR,ZXR és társait.Szerintem alkatrész is van hozzájuk és nem aranyárban.
A társaihoz képest nagyon kényelmes,nem zabál.
Én tuti zizit vennék ismét!
Gyakorolni gyakorolhatsz ha nincs nálatok rendőr.
Csesznek fotók ala Peeter!

Csesznek
Akkor ez megnyugtató most számomra is.
Naná, mit gondolsz mibe gyönyörködtem egész délután a munkahelyemen :)
Szopóka, másfél literes, 20 font + posta.

ebay: 220439616133

Rendűjjük?
Szia!
Láttad a képeket?
Feltöltöttem 74 db-ot a galériák közé.
Szia Csabika,

előre is köszönjük az adatlapod és mocid képeinek feltöltését
Tartót vagy legyártatsz, lekoppintasz valamelyikünktől vagy veszel. Vétel főleg az ebay-en, bontókba vagy használt motorok boltjaiban valamelyik import zzr-ről lealkudod .
Gyártott 15-20 eFt körül kijön, hacsak magad nem "mész" neki.
Ha megnézed a fórum tetején jobbról van egy "keresés ebben a fórumban" féleség, írd be givi. A találatok közt lesz sok infó (#15730, 15731 és egy pár felettük ...).
Szia!
Érdekes kérdés,a legtöbbeknek home-made konzolja van.
Sziasztok most vettem egy zzr 600-at. És a segítségeteket szeretném kérni mert fel szeretném a motoromat dobozolni de nem találok hozzá való konzolt sehol . ha tudtok segíteni köszönöm
Üdv :Csabi
Így van, már csak az a kérdés, hogy miért ennyi Angliában is kb. ennyiért menek, a hasonlóan szép állpotúak, főleg a mostani, erős fonttal.
De tényleg olcsó, ez egy alapos felkészítéssel együtt is megáll 500-ból.
Pár kép ízelítőnek.
Pálinkás jó reggelt!
Perceken belül a képek fent lesznek a fotóknál!
Én a Big-Bang-be viszem, kint budaörsi ipari parkban vannak, Bajner József a szerelőm.
Big-Bang szerviz
Sziasztok,
Valaki tud BP-en megbízható szerelőt?
Szegedről feljöttem BP-re, itt kiderült kicsit rakoncátlankodik alapjáraton.. (lehetséges,h az alapjárati fúvóka tömödött el :( ).
magasabb fordulaton már nicns gond vele.. (jól gondolom a hibát?)
Sanye
Alpok - Dolomitok galéria a Sportmotoron!
Balatonfüreden fagyiztunk és nézelődtünk a kikötőben.
merre jártatok Balcsin?
Jó volt a mai nap, egy élmény! Baromi klassz érzés együtt száguldozni Veletek! :-)) Remélem hamarosan megismételjük. :-)
De rendes vagy, hogy gondoltál "másokra" is!