Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megvárunk benneteket!

AKKOR MINDENKI ÚGY JÖJJÖN, HOGY 9:30 KÖRÜL INDULUNK CSAK!
Ejha.Az a baj,hogy a párom dolgozik,reggel jön haza.Ezért beszéltük a 8:00 indulást.
9-9:15, ha 7:45 körül elindultok, kicsit haladósabb tempóban símán itt vagytok addigra...
Nekem tetszik,mert nem ismerem azt a részt.Ez lesz az első utam azon a környéken.Mikor találkoznánk ott a kúton?
Térkép a tervezett útvonalról. Sztem az "A" ponton található PJ kúton találkozzunk, és onnan tova a kertek alatt... Ha mégis a 8-as 82-es kombóra szavaztok, mehetünk arra is...
Kecskemétről tombat kollégával megyünk.Mi innen indulunk 8-kor.10-körül veszprém környékén akarunk lenni mi is.
És milyen gyártmány?
1darab csak, sajnos. Nem gyári, de gyári minőségű.
1 db van, vagy egy pár?
Gyári?
Már csak az utolsó, 1 db van lerendeljem gyorsan?
Hali!

Nekem kellene 1 pár.
Van még?
ajajj nagy dilemma , de majd jövő hétvégén pótoljuk .

Nem a nyócason megyünk, szal akkor a pihenő lesz a hely!
Nekem sztem a veszrémi Tacskó lenne e leg egyszerűbb, vagy az OMV benzinkút.
Amennyiben másik irányból közelítitek meg, tehát nem a nyolcasról, akkor meg a cseszneki pihenő.
Remélem fel tudok kelni addigra, igy most megint nem ihatok
sztem 10-10:30 körül, délután elmegyek lecsekkolom az útvonalat, keresek egy találkozó pontot neked is ok?
Asszem itt bukik meg mindegyik ajánlat...
itt a mail cimem :ger14@freemail.hu és akor tuti 25 kw-os?
Vasárnap mikor ér a csapat csesznekre?
Fehérvárra nem megyek fel csatlakozási pontra, nem vagyok hajlandó az egyenesbe elpöfögtetni a benzint
Igen, türelmes vagyok

egészségetekre!
Sziasztok!

Kutya!
Ezúton is szeretném megköszönni a lánckerékszettet.
Zsíííííírrr
Nagyon jól néz ki.

Köszönöm a türelmedet.

Üdv KillBill.
Szerintem ne nyissunk itt "bróker irodát". Ha kapok email címet, leírok mindent.
érdekel a gép de körübelül 2 hét mulva lesz pénzem és akor még jelenkezem
lene egy pár kérdésem mikori a gép?medig van ralyta muszaki ?és hogy menyiért adod agépet ?
Ha valaki tud a környezetében eladó Citroen Xsara 2-ről (2000-2003) annak hálás lennék, ha szóna
Én se hirdetem sehol mert most rakattam rendbe ezért nem feltétlen akarom eladni, de egy 600-ra vagy 1100 ra vágyok már régen. Képek az adatlapon, de ha komolyan érdekel tudok még küldeni e-mail-ben.