Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szuper volt a mai nap Kanyarodni még nem tudok, de Csesznek nincs messze, néha ki fogok menni tanulni, ha harapni lesz kedvem, eszek zsebecskét
nálam van a kütyüd!Csörömpölhetsz ha rá érsz !
Köszi mindenkinek a mai napot!Örülök hogy személyesen is megismerhettünk mindenkit:)!
Remélem lesz még alkalmunk összefutni!
Képeket tegyetek fel!
ennyiért már kicsit fiatalabbat is kapsz!
Szerintem ennyit megér, szép állapotban van.
Én is ezt vettem kezdő motornak, pedig én nem is robogóztam előtte.
Sziasztok!

Kb. 1 eve robogozok a varosban, suliba jarni szoktam egy Aprilia SR 50-nel, naponta kb. 20-25 km-t megyek, de mar kicsit meguntam, ugyhogy szeretnek egy nagyobb motort es egy ZZR 400-ra gondoltam (most oktoberben leszek 21 eves es tavasszal raknam le a rutint, forgalmit, most nyaron pedig a Kresz-t). Mennyire ajanljatok ezt a motort kezdesnek? Mennyire megbizhato, eri meg az arat, mire kell figyelni vetelnel? Ezt neztem ki: http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zzr400-3687637

Tu
dna
tok adni valami tanacsot, hogy mint s hogy? :)

Valaszotokat elore is koszonom: Fulmi

Ui.: Azt mennyire tartjatok jo otletnek, hogy megveszem most nyaron es itt a csaladi hazak kozott gyakorlok vele, hogy ne kezdokent kelljen mar a gyakorlatot kezdenem? Autos jogsi lerakasanal ez eleg nagy elonyt jelentett, hogy apuval tanultam meg es nem az oktatoval.
Idnulok én is, báár elággé ko vagyok
Mi is megyünk remélem szép tempóba megyünk mert a párom szédül110 felett:)!
Én is elindultam! 10-kor PJ kút!
Én is.
Köszi!
Gépet kikapcsoltam.Elindultam!
7 órás időjárásjelentés:

Változatlan, a hőmérséklet melegszik, van némi légmozgás.

Továbbiak, csak ha változik a helyzet.
Akkor fasza.
6 órás időjárásjelentés:

Derengő napsütés, enyhén felhős éggel, 10 fok körüli hőmérséklettel.
Eddig jó!
Írj egy jelentést 7 körül is,mert nekem is itthonról fél 8-kor padló van!
Köszi!
Oké, közben olvastam KawaA reggeli beírását is, hogy 10 kor van tali a kúton. Akkor reggel 8-kor kelés, ablak kikukkant, aztán meglátjuk. Ha kicsit borús lesz ,akkor én is megyek.
Ha nem mennék, KawaA-nak küldök egy sms-t!
Legjobb tudomásom szerint áll, mindenki nagy erőkkel készül.
Reggel időben nézz ki az ablakon és indulj.
Szerintem majd reggel írok egy gyors helyi időjárás jelentést, mondjuk hatkor és nyolckor.
Kedves érintettek!
Holnap akkor áll egyenlőre a cseszneki túra?
Vagy reggel kinézünk az ablakon és meglessük? Mert nekem azért plusz egy órával korábban kell indulnom, hogy leérjek a fehérvári talihelyre. Potyára meg nem szívesen indulok el!
Értelek már.
Az rendben van, én arra voltam kíváncsi, hogy hány W-os kell, gondolom nincs nagy teljesítmény ott, 1W-os gondolom elég. P =U*I, erre gondoltam.
Ja,és én itt a pálfi kollega kommentjére gondoltam hogy nézd meg jobban.A szövegben ott van hogy 10 kohm.Nem akartam hogy oldalakat lapozz vissza.
Annyit megér.Pár száz ft lehet ez az ellenállás.Nagyot nem buksz rajta.
Nos visszakerestem, de előbb is mondhattátok volna, hogy másnak is ilyen gondja volt.
Mindenesetre nekem 1-2-3-ba is baár 3-ba nem vagyok biztos, de kipörög kb 13500-14000-ig...
Na de mindegy, kárt nem csinálunk vele, bekötjük azt az ellenállást....