Megvolt az idei első motorozás, igaz nem volt teljesen street legal Csak egy rendszámot raktam fel, meg amik kellenek az induláshoz. A karbi beállitás még nem valami frankó, néha dadog.
csütörtökön folytatom, remélem lesz valami a Kawa expora
Ma délelőtt ezt a veszélyt is megoldottam: tükrök le-fel hajthatók, a kormányon meg új ütköző van... meg persze csúzli, h kilőjem Rami 110W égbenéző xenonját ha megint mögöttem settenkedik
Igen már átérzem. Kézben a csavarkulccsal, és csavarrögzítővel hogy csak a tükröket kell meghúzni, hogy 160 felett maradjanak a helyükön, aztán csak megzsírozni a karokat meg a váltót, aztán milyen is a helyzetjelző izzó? Nézzük meg! Akkor már mínusz komplett fejidom, utána mínusz tank és az ülés szintén a légszűrő miatt, és akkor már helyet kerestem az immobilesernek is. Mindezt 6 négyzetméteren a konyhában
Jaja ismerős a szitu Pénteken mondom indithatok, végülis már csak a hűtőrendszer felszerelése, olaj feltöltése és hadd szóljon, ez volt este 6 körül, de rám sötétedett. Szombaton még 4-5 órát elmolyoltam mire megnyomtam a startgombot.
Ma én is feldobtam az MRA plexit a gépre: gondoltam, 6 csavar, mégis mennyi idő lehet? 2 perc?
Aham, persze... a plexitől nem fér el a blokkoló, a fékolajtartálytól a plexi, plusz új végütközőt kellett gyártanom a kormányra... két és fél óra
De most tutto csento... tereli a szelet, bokkolja a lézert meg minden
Akkor lesz má szabad idő is,meg műszaki a ződségen
Amugy az mikor lesz?Talán,talán felgurulnék,ha lenne társaság
Fizetésfüggő
csütörtökön folytatom, remélem lesz valami a Kawa expora
köszi a gyors reagálást,emil:astra27@t-online.hu
Üdv
Az új kormány ütközőktől nem lett kisebb a fordulókör?
A lézershow napjáról van már határozat?
Serényen csipog nekem ez a bigyó,vagy szakadás van,vagy....!?
A hátsó szem időnként jelezget,az első eddig kétszer,de az nem vakriasztás volt
Aham, persze... a plexitől nem fér el a blokkoló, a fékolajtartálytól a plexi, plusz új végütközőt kellett gyártanom a kormányra... két és fél óra
De most tutto csento... tereli a szelet, bokkolja a lézert meg minden
Nálam most torpanás történt, nem elég úgy néz ki az 5-6 óra alvás 10-16 óra munkához
http://www.kepesmotor.hu/kawas...