Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

tőled is kérnék 1 emilt, ne a forumot terheljük ezzel

Köszi!
Hát ezer meg 1 éve járt maga erre, jól vagy minden ok?

Dobok még meg vannak, írj nekem 1 emilt légyszi a részleteket megdumáljuk ott!
&rash büszke lennél rám, úgy szétborítottam tegnap a gépet

Érdekes, izzót simán lehet cserélni, a helyzetjelzőhöz viszont le kell kapni a fejidomot Ha már lúd legyen kövér alapon már tiszta a Kiskun&Nógrád márkájú légszűrő is
Nekem is az idomokat elválasztó csíkon van: esésnél még (kopp-kopp) nem teszteltem, de az eldőléskor minden karcmentes maradt, jól működött.
Hogy kapják be a köcsög németek!
Akkor leszarom.

jól van, megvigasztaltál, nem bosszankodom egyedül.
de www.mobile.de és ott mocikra állítani (kis ikon) aztán bírni zzr, hubraum-ba pedig 501-750
Köszönöm
Ekkora pocst mint en.
na de most jo kene legyen:

mobile.de - zzr 600-ak
Ok akkor számíthatod már hogy tiéd :)

KawaA esetleg a dobok engem is érdekelnének ;)
Látom nem nem én vok az első érdeklődő :(

Hanem csak így halkan, HJC búkó(k) (nem tudom még pontosan melyik, de új, 60% lista áron érdekelne vkit(ket)? Ha igen privibe mail mérettel!
Nem tudom a 6 kilósok milyen árban mennek,de én az 1,1-emet angolból hozattam,és bőven megérte.
Hát sajnos nagyon leértékelik ilyenkor, nekem az 1,5 hónapos motorra vettek le asszem 15%-ot, majdnem gyilkoltam, a szerencse(éjük) az volt, hogy ismerősöm volt a biztosítónál és megnyugtatott, hogy lesz majd még nem anyagi kár is. Milyen motorra gondolsz? Ha újból zzr akkor azt mondom vadászgassa mobile.de-n egy jó alkalmat. Igen, szállítás, regadó ... de sztem megérné.
Teljesen jó. Újrafelhasználás lenne a cél
Köszi
Mennyire sürgős? 2-3 hét múlva én cserélem enyéim (24 ekm-es szerviz).
Ja, ja, nekem a 40 eft-os raybanom, nokiam, karoram, bukom, kesztyum, nadragom, kabatom, taskak ... mind be lett adva.
Üdv!
én ZZR400-ra keresek sportdobot.
Hogyé' adod?
Sajnos szervizben dolgoztam,hozzám jöttek be a törött kocsik,ritka az olyan kárszakértő aki mindent elfogad.Dehát még ott a pótszemle,azon fel kell vetetni még néhány plusz dolgot.
Nincs véletlen valakinek elkopott fékbetéte, amit már nem fog használni?
Már volt kinnt a kárszakértő és szépen a ruhát bukót meg mindent ami éppen eszembe jutott felírta/lefényképezte. Teljesen pozitív volt a hozzáállása, reménykedem rendesen kalkulál majd...
Itt Thundernek van igaza!
Azért is kérhetsz kártérítést,hogy szétment a ruhád,az ütés miatt használhatatlanná vált a bukód,kiugrott a vállad,megrándult a bokád,stb.
Szerintem próbáld ezt kihasználni!
Köszönöm az együttérzést!
Igazából dühítő, hogy pont az első "motoros" napon történt mindez. Mivel nem ez az első szezonom, szépen óvatosan húztam csak neki mert tudtam, hogy régóta nem ültem motoron. Lehet hogy 2 héttel később már sokkal több visszajött volna és nem lenne ekkor a kár. De ezek már csak a ha kategória. A rossz az, hogy most még nem tudom merre tovább. Új vázzal próbálkozni, vagy bontóba az egésszel és nézni vmi mást. Sajnos élek a gyanúperrel, hogy egy 16 éves motorra, mégha nagyon szép állapotban volt is nem fizetnek annyit, hogy könnyedén egy másikra átnyergeljek.
Részvétem
Ekkora kárnál akkor csoda és szerencse, hogy nem sérültél meg jobban.
Okvetlenül keress vmi "ismerőst" a biztosítónál és a zúzódásaid NEM KICSIK, esténként nem tudsz rendesen aludni, fekvéskor nagyon fáj a hátad, a karod emelése is fájdalommal jár ... ! Nagyon, nagyon lelkileg megviselt a baleset! Tapasztalatból mondom és 6-8 hónap múlva majd amikor visszahív a biztosító még azért maradnak majd nyomok-fájdalmak!
Sajnálatos ezt hallani,de a lényeg,hogy Te jól vagy!
Én is átéltem már milyen az amikor velem szemben a saját sávomban jön az autó,nekem még mázlim volt,lementem az árokba,így a motor is viszonylag könnyen javítható volt.
Értettem, kap majd következő mosásnál a pofájába. Utána max lefújom Bvlgarival