Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bámmeg ... elböktük a média lehetőséget
Már látom is a címlapot... " Lóbált kolbász, és többezer lóerő a tóparton "
De sajnos baj
Ne idevaló téma
Semmi baj, lesz még alkalmunk pótolni
kútyaúrhoz! átvettem a csomagot, az vót benne!
köszike!
Azon gondolkodtam utóbb amit mondtál még a szelidi tavi fürdésről
Ha most akkor fürdőgatya nélkül fürdünk, lehet bekerültünk volna a hírekbe, hogy a meleg felvonulás budapesten volt, a szelidi tavon viszont a meleg motorosok gyülekeztek
tök jó
olvastam,,válaszoltam......nem jött eddig még ...semmi.
Ébren vagy még?
Szasz Kutty
Nem jön össze
Sajnálom,de nagyon.
Holnap felhívlak elmondom ha érdekel
Ha nem akkor is
Jó utat!
Vigyázzatok magatokra!
én csak mámminál és cak mámmival vagyok haljandó alunni
Üdv mindenkinek!

Kutya régebben linkelted be ezt a kis költségvetést.
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...

az a kérdésem h te milyen biztosítónál kötötted és milyen kedvezményeid voltak?mert nekem a havi biztosítás 3040 forint(Allianz)
És ha én jönnék a haverommal, akkor valszeg kombi autóval megyünk, amivel elvállaljuk a motorosok cuccát! Had legyen nektek gondtalan motorozás, cuccok nélkül!
UpDate :

- Rami + nej
- Tsanyi + lexebb lánya
- Dr. T (Zx10) ( nő jelenléte MÁR NEM kérdőjeles )
- RamAir Atti
- MI
- Coyot + Heni a bakancsban
- Kutya , und Frau Kutya

Dr.T -t most hívta Mámmi a szállásról - ma este megjelentek a német törzsvendégek, elfoglalva ezzel a szobák jelentős részét
Így szombat éjszakára 5db kétágyast tudnak csak biztosítani számunkra - ha azt reggel lefoglalom, az már fix.

E mellett foglaltak nekünk szobákat a szomszédban (kb. 40 méter) hogy biztosan ne maradjunk szállás nélkül.

+ Peeterék holnap reggel tudják meg, hogy tudnak -e jönni, szóval akár 14 főre is duzzadhat a létszám.

Megoldás : vagy különböző praktikákkal megoldjuk hogy a 1-1 kétágyas szobában 3-4 ember aludjon, vagy este a vacsora stb. utána a két csapat külön-külön aludni tér, reggel pedig találka.

Egyelőre ennyi, holnap lezárjuk a jelentkezést, az időjárás továbbra is hibátlan , itthon 25, kint 15-20 fok közötti idővel. Felhőkkel, de esőmentes időben.
mittakkarsz kerókiráj..............................

lány

hanyatbasz mi

gyere oszt megtanítlak a crosszal az alapokra
2 motorral jönnek,vagy közösködnek?
no nooooo

Té sanyi ééés edjik legszebb lánya odafigyeeni blöki
Vettem az adást!
Jóvan má!....Mert te olaszba vótá.... ....én meg németbe,oszt mégse kaptam
Te meg mögöttem szíjjad a finom KAWA gázt!
ez elég piti dolog....nekem most az olasz kempingben is mindig volt tiszta törülközőm mikor fürödni mentem......találtam valamelyik kabinban........
Aki még "Tátra szűz" és kétségei vannak az időjárás változékonyságáról : a szállás ablakában lévő webkam képe, 10 perces időközönként...
- Rami + nej
- Tsanyi + lexebb lánya
- Dr. T (Zx10) ( nő jelenléte kérdőjeles )
- RamAir Atti
- MI
- Coyot + Heni a bakancsban
- Kutya , und Frau Kutya

Ez eddig 11 fő - ha valakinek még feláll a Tátrára, az reggelig iratkozzon fel !
majd zdiarban hajogassá......előttem
Sziasztok!
Ha estetleg valaki fesszabályzó problémákkal küzd annak itt egy lehetőség viszonylag jó áron:230325878721
KB23eHUF idehozva.