Zasszony csekkolta azt mondja rajta az írás, hogy Pro rsf 15wt.
Nem kell olyan Chuck Norrisosan überkeménynek lennie, elég lenne egy Dolph Lungren....Most olyan Rékasi Károly szintű, de a gyári Stohl Bucitól ez már nagy dolog....Hogy ez mennyire lett értelmes, azt ne vitassuk
Huha!
Kinyomtattam szöveggel,térképpel,majdcsak utolérünk benneteket valamikor,hazafele meg többen jövünk,a leghülyébb jön elöl
Aztat mondjad má hogy MATRICAAAAAAA!?
Szlovákban térkép nélkül simán eltévedsz.
Térképpel is - de legalább tudod hogy mihez képest vagy szar helyen
( Misiék először -az unszolásom ellenére- térkép nélkül jöttek haza Zdiarból - 400 km helyett 817-et jöttek, 14 óra alatt )
Először le délnyugatnak, A Tátrától le egész az Esztergom határátkelőig - mivel arra nem tudta az utat, vissza elindult Sahynak (Pesthez legközelebbi határ) azt elb@szta, és továbbment Tornaaljáig ( Miskolc után ! ) és onnan a Mátrán és Pesten keresztül haza...
Mindezt full-full másnaposan, 3 óra alvással azóta is emlegeti
De fasza egy rakáés ember dögrovásra került a hétvégén...Ezt a Tátra dolgok kívánja minden sejtem de az élet elgázolta mint egy tehervonat...
Viszont.
Szerinted keményebb olaj elég az első teleszkópokba, hogy kicsit feszesebbek legyenek, de még túrán ne pattogjon el vagy csak progresszív rugónak lenne értelme?
Ha már fent lesz, akkor igyekszek megcsináltatni mindent, amit csak lehet....,
viszont sta bill lesz kányárbá
Ajjajj
Nem kell olyan Chuck Norrisosan überkeménynek lennie, elég lenne egy Dolph Lungren....Most olyan Rékasi Károly szintű, de a gyári Stohl Bucitól ez már nagy dolog....Hogy ez mennyire lett értelmes, azt ne vitassuk
Navival. Azzal tutira eltévedtek...
Kinyomtattam szöveggel,térképpel,majdcsak utolérünk benneteket valamikor,hazafele meg többen jövünk,a leghülyébb jön elöl
Aztat mondjad má hogy MATRICAAAAAAA!?
Minimum 15-ös, 20-as kell ha keményíteni akarod.
Térképpel is - de legalább tudod hogy mihez képest vagy szar helyen
( Misiék először -az unszolásom ellenére- térkép nélkül jöttek haza Zdiarból - 400 km helyett 817-et jöttek, 14 óra alatt )
Először le délnyugatnak, A Tátrától le egész az Esztergom határátkelőig - mivel arra nem tudta az utat, vissza elindult Sahynak (Pesthez legközelebbi határ) azt elb@szta, és továbbment Tornaaljáig ( Miskolc után ! ) és onnan a Mátrán és Pesten keresztül haza...
Mindezt full-full másnaposan, 3 óra alvással azóta is emlegeti
A héten jön a hátsó gátló, és ha meggyógyul bizonyíthatja a Mecseken, hogy még méltó a szeretetre
Én lehet hogy igen
Viszont.
Szerinted keményebb olaj elég az első teleszkópokba, hogy kicsit feszesebbek legyenek, de még túrán ne pattogjon el vagy csak progresszív rugónak lenne értelme?
Ha már fent lesz, akkor igyekszek megcsináltatni mindent, amit csak lehet....,
proba
méltóságos kojot