Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha nem koppan fel akkor elég az olajcsere....az 14 rugó olajjal-szét-ősszével-tisztítással együtt.....ha szimeringet is cserélni kell akkor az +......
Ide kompromisszum fog kelleni, mert többet túrázunk mint pályázunk, és csak ne bassza szét a kezem a motor...Végül is ez nem egy Superduke
Hallgass a RRammira......Ő tudja a valót.....inkább az úttól remegjen a csuklód mint a gipsz fogja keményen......
de

viszont sta bill lesz kányárbá

Ajjajj
Rugócserével és keményebb olajjal nem lesz drasztikusan rosszabb túrán, mármint túl kemény elpattogós elejű?
A progresszív rugótól lágyabb lesz, a lineáris kéne inkább(mi olyat rakunk az SV-ékbe némi progresszív résszel), de a 15W-s olaj mindenképp.
Zasszony csekkolta azt mondja rajta az írás, hogy Pro rsf 15wt.

Nem kell olyan Chuck Norrisosan überkeménynek lennie, elég lenne egy Dolph Lungren....Most olyan Rékasi Károly szintű, de a gyári Stohl Bucitól ez már nagy dolog....Hogy ez mennyire lett értelmes, azt ne vitassuk
Nyugi , hazafelé Tsanyi jön elöl.
Navival. Azzal tutira eltévedtek...
Ja,bocs!Most olvastam
Huha!
Kinyomtattam szöveggel,térképpel,majdcsak utolérünk benneteket valamikor,hazafele meg többen jövünk,a leghülyébb jön elöl
Aztat mondjad má hogy MATRICAAAAAAA!?
A 05-ös (szerintem az SAE5 lesz) nagyon nem jó, az a második leghígabb.
Minimum 15-ös, 20-as kell ha keményíteni akarod.
Nem.
Szlovákban térkép nélkül simán eltévedsz.
Térképpel is - de legalább tudod hogy mihez képest vagy szar helyen

( Misiék először -az unszolásom ellenére- térkép nélkül jöttek haza Zdiarból - 400 km helyett 817-et jöttek, 14 óra alatt )

Először le délnyugatnak, A Tátrától le egész az Esztergom határátkelőig - mivel arra nem tudta az utat, vissza elindult Sahynak (Pesthez legközelebbi határ) azt elb@szta, és továbbment Tornaaljáig ( Miskolc után ! ) és onnan a Mátrán és Pesten keresztül haza...

Mindezt full-full másnaposan, 3 óra alvással azóta is emlegeti
Olajat kaptam ajándékba a motorhoz, akkor azt kipróbáljuk, az is valami szintetikus Silcolene fork fluid. 05 vagy ilyesmi....

A héten jön a hátsó gátló, és ha meggyógyul bizonyíthatja a Mecseken, hogy még méltó a szeretetre
AKIK itthon maeadnak azok meg Velencei tó?olyan jó gyroszost találtam:)
Akkor motorra nem kell kint matrica?
Első lépésként elég lesz az olaj. ( Másodiknak meg egy ZX6R első futómű, fékestől... )
Na,kinyomtattam,itt a vak se tévedne el.
Én lehet hogy igen
De fasza egy rakáés ember dögrovásra került a hétvégén...Ezt a Tátra dolgok kívánja minden sejtem de az élet elgázolta mint egy tehervonat...

Viszont.

Szerinted keményebb olaj elég az első teleszkópokba, hogy kicsit feszesebbek legyenek, de még túrán ne pattogjon el vagy csak progresszív rugónak lenne értelme?

Ha már fent lesz, akkor igyekszek megcsináltatni mindent, amit csak lehet....,
OH.... .....
Igaz áron már b&sztatott érte párszor, h keményítsük fel a ZZR elejét... lehet h igaza volt ?
háttérképnek kicsifarkasnak
még a zoperatőr is lemaratt olyan jól gyakorolok ..... igaz itt egy 40 fockos emeekedőn csinyátam...véletlenű

proba
megyek
méltóságos kojot