Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Főőőőőleg Ramm.
Jajjjjjjjj

gratulálunk!
Akkor Balassagyarmatnál lessétek a tükröt

Főőőőő
Tátra, csodálatos ;)
Az 1. csapathoz csatlakoznék : 2oo9.09.11 -től, 13 -ig.
Résztvevők : Ramiék, Tsanyiék, Lacibá (kérdőjeles) Dr. T (Zx10), RamAir Atti, MI,Coyoték! ! ! !
Remélem nem lassítom a csapatot, sajnos gps-t, kamerát nem tudok vinni, viszont a pmr-t viszem.
Teplice-szerpentin új gummával doboz nélkül nyammm
A táv nekem mintha 850km lett volna tavaly, 5,6l/100
Engem meg kihagysz vazze?Hát milyen dolog ez?
Ok, Érden 3-kor, pest felett kb. 4-kor leszünk.
Te még pont átrobogtál előttem - jött a vonat az orrom előtt, s fényképezhetnékem támadt, de ezekszerint te még nálam is jobban díjaztad a pihenőt
M1M7-ről Érd tűnik a legközelebbinek, esetleg M0 valahol M3-M2 magasságában -60km lenne
Az első képen miattam álltunk meg, mert úgy kellet pössentenem, hogy az már fájt! Főleg, hogy egy vasúti átjárótól 50 méterre!
A második képet nem nehéz beazonosítani,ott vettük fel az esőruhát. Zakopane-ig végig áztunk.
Az már 'Tátra-függőség' ha méterre meg tudom mondani, honnan készültek a képek ?
Üzenőfal
Ok, itt Dunában, Érden, vagy Pest után az M0-n akarsz csatlakozni ?
Jóccakát!

nakérem, látom a szenzonzáró 1.0 faca volt. Kár hogy nem voltam...DE!
Jelentem a mai naptól motorvezetőiengedélyemvan!

Úgyhogy mosmá nincs menekvés, a következő menésen mi is támadunk! Persze ha megtűrtök minket
Ugye hamarosan szezonzáró 1.1 meg 1.2 meg...
Ahoj, hogy a Tátrában mondják, még lehet, hogy ott is feltűnünk?
A.
kutya úr! olajügyben kopogok.
Sziasztok! Augusztus végén mi is voltunk a Tátrába,nagyon jó volt,gyönyörü a hely!Csak ajánlani tudom!
Nem, csak az első gumi majdnem lapos
Tátra, csodálatos ;)
Az 1. csapathoz csatlakoznék : 2oo9.09.11 -től, 13 -ig.
Résztvevők : Ramiék, Tsanyiék, Lacibá (kérdőjeles) Dr. T (Zx10), RamAir Atti, MI
Remélem nem lassítom a csapatot, sajnos gps-t, kamerát nem tudok vinni, viszont a pmr-t viszem.
Teplice-szerpentin új gummával doboz nélkül nyammm
A táv nekem mintha 850km lett volna tavaly, 5,6l/100
Megállt az ütőm vazze
Ne ijesztgess,az informátort meg rúgd picsán keményen
neeeem....a sofőr túl kemény....
Tessék mondani, ez ugye nem túl puha így
na akkor tartsd a szavad! a + 125 ruppót remélem állod....
Tátra kerülő túra update :

1, sok helyről kaptam "riasztást" , hogy a tavalyi árakat felejtsem el: az Euró bevezetésével együtt 50/100 % -kal mentek el az árak.

Utánajártam ma - a hír kamu: a szoba árak az 1800.- Ft -ról 1925-re "emelkedtek" és az étel árakban is hasonló, 10-20 % -os a változás.
Vagyis nem változott semennyit, csak a mi pénzünk romlott kb. 15 % -ot a tavaly nyári EUR árfolyamhoz képest.

Időjárás: részben felhős idő várható az éjszakákon, így a nagy lehűlés is elmarad : 5-10 fokos hajnali minimumot rajzolnak most, továbbra is 19-21 délutáni értékekkel

Mámmival beszéltünk, lefoglaltunk 4 szobát ( ez 8-11 fő, egymás mellett ) bővíteni természetesen lehet.

Bonus: webkamera a szállásról
olaj nélkül 10500 a munkadíj....vagy otthon ha van szerszám és készség hozzá....
Mondjuk olaj az van kéznél, az a legkevesebb és a szimeringeknél sem ereszt egy szemnyit se, de meglátjuk mennyi lesz a beindítás költsége, aztán utána kiderül hogy belefér-e a hónapba vagy nem