Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha ezek becsődölnek, akkor lehet még háztartási boltban kapható egyszerű trisóval is mosni.
( Engem óva intettek tőle, hogy mar, meg kilyukasztja: amikor a két éves autón olaj került a hűtőbe, én azzal mostam ki. Elmentem 200 km-t vele trisós vízzel és leengedtem. Frankón kitisztította. )
25 fontig jöhet !

Mint láthatod - még itthon. A mai pécsi út kilőve, de hétfőig mindenképp megyek! Futót intézem közben, ha bármi biztosat tudok, hívlak !
Semmi baj - nem kötelező a jobbat megvenni.
Egyébként jó az ár amit ajánlottak: az a betét több mint 15ezer Ft listaáron, a 2 pár.

( Félreértés ne legyen: nem szar a Ferrodo szinter - amíg azzal jártam, én se mondtam rá semmi rosszat. De most lecseréltem a tesztben látható Brembora: többet nem is lesz benne más
Elvileg 14-es kell állnia stabilan. Nézzed menet közben, rakj rá minden fogyasztót - ha 15 alatt marad, attól nem mehet szét az akksid.
Sajnos pontosan nem tudom . Rozsdás a vizkör. a blokk amit vettem 2-3 évet állhatott és most ugy érzem meleg a blokk . Előtte kimostam mielőtt betettem egy csomó rozsda jött ki . Ezt szeretném kipucolni belőle . remélem a hütőm nem dugult bár az egész meleg csak nem
Jaja, nem sokkal tér el!
De azért beférünk még közéjük!
Köszike, nekem is naagyon tetszik!
A seggberúgást szem előtt fogom tartani, mert hallod, ez már naggyon megy a Zizi után!

ó óóóó micsoda lépés legalább kettő

szép

de óvatosan meee segrug énisis
Gyönyörű és a nevében van Z. R szóval te is csak 2/3-os tag leszel mint én

Vigyázz rá, de ha összetöröd magad, akkor seggberúglak
Kedves márkatársak, barátok!
Szeretnék tiszteletbeli ZZR tagságot kérni Rammstein, Bituman, Coyote, és még pár társunk mellé.
A hétvégén, míg ti tátrában voltatok, én sem tétlenkedtem, és megtaláltam álmaim motorját, amit ma Haza is hoztam a balatonról.
2002-ben látta meg a napvilágot, azóta keveset szaladt, de most már az én ápolásom alá került egy ZX-6-os álommotor!
A ZZR-t még látni fogjátok!
Áááá a latex nem megy a bőrhöz Meg úgy is csak beizzadna a feje a sisak alá
Gondolom ezt kutyuskának nézted

ha megveszi akkor már megisvan a karácsonyi ajándéka....passzolni fog a bőőőőr tankvédőhő
Tanakodtam pár percig hogy fel merjem-e tenni a kérdést:))
És elsőre ráadásul kis "s"-el is írtam... mint Pál utcai fiúkban:)))))
Motorhoz biztosan de Suzukihoz...háát..
Kutya, egy kérdésem lenne. Minden típushoz tudsz alkatrészt?
Kolegám nagyon motorozik és baráti körben van pár Suzuki.

Thx
Rob
Tibizzr :)) Megtaláltam. Köszönöm:))

Most sajnos még nem állok 100 % biztosan anyagilag:(

Szerinted esetleg hitel megoldható?

by all Rob...
Az akku tökéletes feltöltéséhez szükséges cellafeszültség 2,4V. Ezt figyelembevéve a töltőfeszültség 6x2,4=14,4V. Efölött már túltöltésről beszélünk. Ha a töltőfeszültség értéke eléri a 2,6-2,7V/cella értéket, ez a lemezek károsodásához vezet. Az akku tönkremeneteléhez vezethet a mélykisütés is, ennek értéke 1,75V/cella alatt van 20 C°-on mérve. A normál árammal terhelt, 100% töltöttségű akku cellafeszültsége 2,1 V (12,6V).
370260234936
Azé nincs harag?!
Igérem mielőtt veszek megfontolom, amit írtál. Az utcai szinter ferodo és az ismerősöm 929be ezt használja. Nem panaszkodik.
Én szeretek szerelni, elkezdtem összeírni mit akarok módosítani, de asszem nem lesz akkora keret
Én Brembót használok 3000km-e és csak azt bánom hogy nem korábban. Pár helyzetben már elég rendesen bizonyított, szerintem nem árt ha bajban is számíthatsz a fékre...
Látom te is inkább szerelsz, mint motorozol
Kimértük a töltést. Alapjárat környékén, 4-5.000 ig tölt a legtöbbet, néha felmegy 14 fölé, láttam 15öt is. Magas fordulaton 14 környékén marad. Autóvillamosságis az akivel csináltam, véleménye szerint ennyitől nem kellene megsülnie az aksinak. Bekérdezek a motorszerelésbe is, hátha tudnak valami okosat mondani. Mennyivel kell túltöltenie, hogy igy megsüljön? Veszek majd egy feszültségmérőt, ami majd méri mente közben
Annyiért én tudok bármikor szerezni betétet Neked - de ekkora vasba AZT nem fogom Neked eladni.

Tényleg máshol kell megvenned.
Köszi, de most írt valaki 12.500-ért. Az nekem könnyebb. Bocs.