Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valakinek nagyon sukár kapaszkodója lesz, elvileg holnap már a postán
Megnézném a postást, hogy nézne ki mire ezt sikerül beorigamiznia a postaládába
Ezek hozzák a lovakat...nem a végdob
egy léleksimogató

130331024867
Csak nyugodtan!A ZZR-ek bírják
Ja és a Tátrai csapathoz ha lehetne jövőre csatlakoznánk......
ha ugy alakul és vennék egy ilyen szép vasat az amugy is szép kisvas helyett remélem számíthatok a szaktudásotokra!
Ha nem mész 150 fölé, akkor 5 l/100 km. Ha igen, akkor 6.
1100 fogyasztás: ha nem űzöd, normálisan hajtod akkor 120-130-ig 5 l alatt marad (4,7-4,8) de 150-160 -ig sem megy sokkal 5 fölé. 200 körül már kezd megjönni az étvágya, 6,5 fölött számolhatsz jóval. Innen fölfelé már nem hiszem hogy a fogyasztás fog érdekelni, de ki lehet hozni 10 feletti fogyasztást is. Továbbá ez mind többnyire sik utra igaz, hegyvidéki kirándulás némi kanyargással és sok váltással emeli az értékeket. Összességében az egyik legjobb fogyasztású nagyvas.
A 150 fontot ne vedd betonnak: ha penge áron van első rész (kompletten, kerékkel, fékkel) és olyan hátsó, ami ZX6R méret, de flexi csöves, akkor erősen érdekel !
Úgy izzadós lesz a 150 fontocska, de rajta leszek a témán Télen bármi lehet meg az ellenkezője is
Csak fejjel lefelé érdekel...
220479298649 Ez jó vagy aranyozottra fáj a foga?
Ok, mél ment !
Black's Bikeshopba már van törzsvásárlói kedvezményem Írj mail-ben egy szállítási címet és jövő hét elejéig odaér majd
390089801768 - ez jó lesz, a szürkén drága lenne javítani a csúszást.

Köszönöm, ez gyorsan ment !

( ha ilyen 'instant get' módon megy, akkor ZX6R első-hátsó futómű is jöhet 15o fontig )
390089801768 vagy 370154593822 vagy 170119676764 ?
Enyémre. Tehát 93-tól az akármeddig.
Mikori évjárathoz?
Az jó ár. Anno nekem is 15-re tartották a ZX6R hátsó tagot.

Jah, tényleg íbéj : ha bármilyen színű/állapotú ZZR600 utaskapaszkodót látsz, AZONNAL üsd le 10-15 fontig ! (legfeljebb lesz egy plusz kapaszkodód a Zr75o -re )

Kösz !
Rendesen belém fagyott a kula AZ hogy nem patika azt sejtettem de 8 ropiért ne várjon az ember újat.

Szerintem tetszetős, köszi szépen!
Mér' ez nem rezó kipufogó ? Annyira nem értek hozzá...csak így ránézésre gondótam...
Hangja felszerelve? Hátsó rugós tagnak?
Jó. Pont úgy néz ki mint egy használt - de nem túlhasznált - darab. Rendben van.

És biztosan jó a hangja is felszerelve, bár én ezt inkább 2T motorra gondolnám ideálisnak...