Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

130/70 R16
kutyuli

magácska szerint melliket a ciberére

http://motorgumishop.hu/index....
Üdv a fedélzeten! Grat a paripához, tetszik !

A váltóról: enyém is hasonló, 1-es csattan/moccan, utána fokozatonként csendesebb, finomabb. Viszont az is igaz, hogy lassan itt az olajcsere ideje (bár amennyi időm van motorozni, lehet hogy tavasz lesz belőle).
A fogyasztásról: első méréskor én is dobtam egy hátast, 7,7l-t mértem. Ahogy néztem a többiek fogyasztását, soknak tűnt, főleg, mert kerültem a nagy fordulatszámokat (viszont még hűvös idő-több szívató, gyakran 2 személy). Az is lehet, valamit nem jól mértem. Jelenleg 4-4.5l, de kevés szívató/melegítés, nincs benne hajtás csak városi pilinckázás, az áttétel pedig a Kutya-féle hosszú. Én min. 50km-t tudok menni, mire megmozdul a mutató. Később viszont, főleg az utolsó harmadban szinte zuhan. Szerintem neked is ezért lett az első mérésed ilyen horror.
Hülyegyerek naked-et vesz túrázni és szakszervizbe viszi

Viszont amikor a fehér Peugeot partner azt hiszi vicces a leszorítósdi...akkor örülök, hogy van benne Ninja vér

Meg úgy neveltek hogy azt kell szeretni ami van
Ja, Z750... Mennyivel jobbak ezek a régi vasak, van hely pakolni
Hmm, akkor ragaszd fel powertape-el a tankra
Ha beraksz egy powertape-et az ülésem alá úgy, hogy záródjon én meghívlak egy sörre
Power tape az ülés alá! Pont befér, sőt nekem mellette van még a lánc is lakattal, a felső részen. Alsóban szerszámok meg elsőseg. csomag
Vadászat az apróban, dealerek végigtelózása, vagy veszel újat 30ér. Tipus meg kinek mi, én puhát vennék...
Remélem beleférnek az idomok majd A biztonság kedvéért viszek madzagot is
Porvédőt nem

Grat a kofferhez, jóféle !
Tele az apró szinte új gumikkal, szotyiér'

Ha előbb szólsz, én a két db. hátsót adtam el 9000 ért
halihoo! hátsó gumi kellene a ZiZimre...160/60-17R--de ezt úgyis tudtátok:) vmi nagyon jó állapotú használt,vagy olcsó új kellene.egyenes szakaszokon és viszonylag nagy sebességgel használom(érsd:autópálya) ha van ötletetek,vagy ajánlatotok,elő vele!
Nyugi...nem féktelenkedünk. A leglassabbhoz lesz igazítva a tempó.
Kuuuutyaaaa Megvan a Givi V46 Áronnal dumáltunk, nem komplikáció van hanem hiányzó porvédő....Ami azért ajánlatos így a beszerzésén ügyködök

Er-6n alkatrészt nem lehet nálad berendelni?
Ok, megvan az alsó limit. Innentől meg lesz tartva - ez már fix.

Szelidi - tó , szept. 5 , ZZR - szezonzáró :

Étkezés helyben - Pizza 0.3 négyzetméter pizza / 3 fő

8-as/62-esről : (fehérvár, 11 óra)

- Tibizzr
- &rash - Lehet nem egyedül, és akkor felszolgálók sem kellenek
- RamAir

6-os/M6-os (OMV kút, fél 12)

- Bituman - Pizzzzaaaaa
- Kutya. - (pizza)

Pest/környéke Érd 11 óra:

- Ramm.. (csakhogy legyen 1 motorkerékpár is ottan) pidza..most is
- Peeter

Solt - Mol Kút - 12h:

-Coyot+Heni(pizza) most be fog indulni

+AYAmaha (pidza) így jó Kutty ?
+ Lacibá+né Suzuki

Kérdés: Milyen tempóval számolhatunk? Ekkora konvojjal gondolom nem 150es tempót megyünk, vagy de? Utast azért féltem
Nyilván 120as tempó nem probléma, ha normális úton megünk - nem amin tegnap voltunk 60-70es tempónál pattogtunk -
Az baszott volna be Ismerem már 10+ éve, szóval tényleg lány
Viszont volt olyan, hogy haverral összeismerkedtünk csajokkal, és az egyikkel kavartak... két évre rá iwiwen suliban mutatja valaki h van itt egy fiuból lány... Bazz, haver vele smárolt És még milyen szerencse hogy ő, nem pedig én Persze tőle máshogy szól a hivatalos történet
Igen!Nagyon jo lenne elcserélni kicsit nagyobbra!
MAjd alakul ha máskor nem majd tavasszal de rajta vagyunk az ügyön!
Ja azért jo volt találkozni egy zizisel!
Amugy itt lilafüreden is sok sok motoros van és sok zizi!:)
valaki tud zizi vevőt vagy cserélőt szóljon!
Tedd középsztenderre, és mozgasd, rántsd minden irányba a keréknél fogva.
Ha nem kottyan, nem lehet baj.
remélem egyébként nem az első futómű produkálja ezt a hangot
hogyan tudom tesztelni, hogy ott minden renben van é ?

Váltóval kapcs vélemény? ( továbra is lammellarugóolajcsere? )
úúú bazz télleg ....

nem nem ez a baj, olyan a hang mintha egy lemezhez ( pl tank ) nekiütődne valami a rázás frekvenciáján elég tudományos vót?
...idegesít, hogy valami az elejében-tankalatt zörög. Ha rázós utfelületen megyek, vagy egy akna fedélen megyek át valami zörög, ezt még ki kell nyomozni...

Bentfelejtett garázskulcs, az idom zárható rekeszében
Ennyire megtetszett a 400-as Tibi?

Na ha nem untatok senkit akkor újabb tapasztalatok a tegnapi service után....
Hangos dob leugrott, gyári kémény vissza, olyan kis aranyos hangja lett, hogy csak na, és jééé de érdekes, 2-3000 nél is megyen, nem akar megfulladni. Teletankoltam, 40 km, a mutató éppencsak megmozdult... Marad a gyári rendszer, az én fülemnek sem volt egészséges az a hangorkán ami a "Bódis"-ból gyött.
A kuplungot beállítottam ahogy lehetett, továbbra is ugrik picit az 1-es, a többi meg csattogós, de pontosan kapcsol nem recseg, csak csattanik amikor kapcsol a villa... mondják ez akár normális is lehet, hamarosan megmutatom szakértő füleknek... Egyébként Tibizzr 250-ese is hasonlóan ugrik 1-esbe kapcsoláskor...
Aztán ami még idegesít, hogy valami az elejében-tankalatt zörög. Ha rázós utfelületen megyek, vagy egy akna fedélen megyek át valami zörög, ezt még ki kell nyomozni...
Egyenlőre ennyi, kérem kapcsolja ki...
Egyébként meg beszarás jó volt tegnap is menni végre! Még 2 óra és újra nyeregbe pattanok, utánna meg hajrá Volán szal csudiszupi lesz a délután

Ja ha valakit érdekel majdnem gyári Bódis 400/600-ra, brutál hangal eladó lesz szerintem
ööö...téves riasztás
Ha valaki akksi csere előtt áll éppen :

21ezer forintos akksi - féláron.

Ez másfél centiverl magasabb mint a gyári akksi a ZiZibe (tehát a műanyag fedél nem fog elférni!) viszont 20%-kal magasabb az indítóárama mint a gyárinak, és ropi árban van !

Paksról egy ezresért fel tudom juttatni pestre, ha kell valakinek (postán úgy sem veszik fel így felsavazva )
Akkor így már más a felállás!
Megkérdezem az "utasom", tud e valamit ügyködni!