1, Amikor a lovak HÚÚÚZNAK , akkor fogynak. Ha lefogynak...akkor már nem húúúznak. De ha zabot kapnak...nem fogynak le.
2, Ha valami nagyoon húúúz....ott nagyon sok a lóóóóó.
Konklúzió: Több ló = több zab...
( hogy is hívták a ZiZit '93 ban ? A "GSX-R verő...jajj nekem...pedig az a 750-es blokk erős vótám )
( bonus: mesélem a kislánynak egyik éjjel, hogy kész a "Zizi új kormánya" elkezd röhögni... - Tudod... barátnőm a vibrijét hívja "Zizinek" sürgősen új nevet kell kitalálnom a motornak
A 2-őt csak azért írtam, hogy a többiek se hanyagolják el!
Én kb 10 ezrenként szoktam, de érdekes, hogy az enyém nem füstöl, és még ugyan annyi olaj van benne, mint amikor olajcserénél beleöntöttem, pedig voltunk egy párszor ringen is... Az enyém csak benzinnel él!
2 szinkron/szezon ? Mennyit megy maga, 30 ezret egy szezonban ?
Én egy szinkronnál tartok ( 23 ezernél ) és most 35 nél lesz majd a következő.
De érdekes módon, a motor füstöl mint a gyárkémény, és közben 6L alatt marad, nagy dobozokkal, magas T kormánnyal, két személlyel, és 140 es utazóval is.
Hát ez mekkora!
Nekem csak feketécske a kipuff vége, de nem ám a szalonnasütéstől a kipufogó végén!
Szezonálisan min.1 szinkronon átesik, de ha kell, akkor 2!
Hö te LFP-be visszmennyééé' ááá. Engem már támadott meg egy szőrős majom vagy kutya vagy izééé, de akkor jött a szkájwölker lajos és elintézte mint tibibácsi.
" Mi ez, Honda ? Nem...csodaszép... "
1, Amikor a lovak HÚÚÚZNAK , akkor fogynak. Ha lefogynak...akkor már nem húúúznak. De ha zabot kapnak...nem fogynak le.
2, Ha valami nagyoon húúúz....ott nagyon sok a lóóóóó.
Konklúzió: Több ló = több zab...
( hogy is hívták a ZiZit '93 ban ? A "GSX-R verő...jajj nekem...pedig az a 750-es blokk erős vótám )
( bonus: mesélem a kislánynak egyik éjjel, hogy kész a "Zizi új kormánya" elkezd röhögni... - Tudod... barátnőm a vibrijét hívja "Zizinek" sürgősen új nevet kell kitalálnom a motornak
Én kb 10 ezrenként szoktam, de érdekes, hogy az enyém nem füstöl, és még ugyan annyi olaj van benne, mint amikor olajcserénél beleöntöttem, pedig voltunk egy párszor ringen is... Az enyém csak benzinnel él!
zzr kipufogófényezéset (belű) válallock garancijával ében antracit szürke metánnal 1 órás garancijáva
jelentkezni lehet a zalábbi emilcímmen
ahondanemfüstöl@cbr900.hu
n
lehet
Én egy szinkronnál tartok ( 23 ezernél ) és most 35 nél lesz majd a következő.
De érdekes módon, a motor füstöl mint a gyárkémény, és közben 6L alatt marad, nagy dobozokkal, magas T kormánnyal, két személlyel, és 140 es utazóval is.
Nekem csak feketécske a kipuff vége, de nem ám a szalonnasütéstől a kipufogó végén!
Szezonálisan min.1 szinkronon átesik, de ha kell, akkor 2!
hajlik a mosdóra
120463217247
ezaz-e
Meneküüüüüllljjjjjjjj
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj !
Tud valaki gyári ZZR400-as eladó termosztátot?
Köszi.
Délután akkor kuplung service, meg a hülye dobot is leszedem mer' Kutya. megharaxik . Meg kiváncsi vagyok milyen a gyárival...