Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tavasszal megy bele a jó Fuchs

eddig pihent csak a Zizi a garázsban, nem használtam, ezért nem is gondolkodtam a cserén, tudtam, hogy csak keveset tudok menni vele idén...
Megkérdezem a srácot akitől vettem mit rakott bele, legfeljebb felfrissítem a olajat kicsit, majd beszámolok az eredményről!

kösz és üdv,
A.
Érkezik...hívd holnap reggel futit !
Pestre, 14.ker, hungária stadionok full jó
Köszi
öööö...abból nálam CSAK fehér van. Nem is értem ez esetben a kérdést.
Bicskával...mint a vattacukrot...tudod.
Zizzóra
Pestre vigye, ahogy szoktuk ? Mert akkor holnap reggel 9 körül már hívhatod is ! ( 20-524-3412)
ÁÁÁ csak egy egyszerű parasztgyerek vagyok Azt késsel vagy villával kell enni?
ööö...várj - most helyzetjelző lámpára, vagy izzóra gondolsz ?
Biztos h van...valami íbéjen lehet is venni. Nem tudom, ismeri maga azt az oldalt ?
Most már hagyjad - inkább tavasszal kell bele valami normális olaj.
All right! Mentettem a számod...
ha gondoldo a 06303480399en elérsz:)ha otthon leszel csörgess meg és megbeszéljük
Renben jöhet 1 db belőle, szólj ha jön a futár:Köszi
Sajna 5-ig meló, utána az alábbi modosításokat akarom végrehajtani Zizin... De ha elgurulsz erre, szívesen látlak!

Üdv,
A.
most már igen ahogy a térkép megmutizta:)
mikor leszel otthon?fél 3körül ha gondolod valahol találkozhatunk!pl interSpár?
Szia! Figyi létezik fehér helyzetjelző? Mert tudom hogy színesből mindenfélét lehet szerezni de fehéret még nem láttam...
ezek még lemaradtak:

Hello Tibizzr!

Zentai út ismerős?
Rajtad is volt egy nagy T betű, meg követett egy T-betűs autó?

Egyébként igazad van, semmivel nem lehet összehasonlítani a ZZR érzést!
SZia
Merre élsz fehérváron?elmennék megnézni a vasadat milyen is!Legalább találkoznának a zzr-ek:)
Köszi Kutya. tudtam, hogy rád számíthatok ( nyali nyali )

hát félig volt a tank mikor indultunk, mosmeg negyedig van, persze az óra szerint, ma teletankolom, és a kör végén megnézem mennyi megy bele...
Váltó: remélem nem kell a kuplung felújítani, délután állítok a bowdenen. Olajcserét elvileg csinált az előző tulaj tavasszal. Tudom ez semmit nem jelent, és gondos gazda vásárlás után azonnal cserél, de 1 dilemmám van ezzel... jó esetben 1,5 hónapot tudom majd használni Zizit a téliesítés előtt. Tavasszal mindenképpen cserés az olaj, érdemes lecserélni a 1,5 hónapért?
Én is tettem tegnap este egy tisztelet kört, kb így mint te, 30-40-et és ne aggódj nekem is fülig a szám . Ez a ZZR feeling .
2000-2500as fordulaton erősen dadog, - Nekem is. Ettől még jó.

30 km a városban negyed tank benya - 5L / 30km, azaz 16 literes fogyasztás ? Ne haragudj, de sztem ezt elmérted...

váltó: olajcsere, és kuplung bowden állítás. Egyesben utána is hangos lesz, de nem fog ugrani. A többi fokozat pedig teljesen Ok, lesz. Ha nem - akkor lamellákat/rugókat is kell cserélni a kuplungban, mert nem emel ki.
Jóóó reggelt!
folyamatossan fülig ér a szám a tegnapi 30 kilométertől
(tudom-tudom vér ciki, de akkor is )
Viszont, az első tapasztalatok Zizivel:
2000-2500as fordulaton erősen dadog, nem akar haladni, olyan mintha belefulladna az anyagba. Szal a karbi beállítás nagyon kell. Próbaképpen ma visszateszem a gyári dobokat, hátha csak a hangos cucchoz nem lett rendesen belőve... Ja 30 km a városban negyed tank benya
Aztán, mivel huzamosabb időt csak a tanuló GS 500-on töltöttem nincs összehasonlítási alapom, de fura nekem kicsit a váltó...
1-esbe be csattanás, motor picit nagyon picit megurik előre, 2 es recsegős, 3-as egész jó de színtén hangos a kapcsoláskor, 4-es halkabb, 5-6 rendben.
Kéretik távgyógyítás keretein belül diagnosztizálni, elkeseríteni vagy megnyugtatni vagy csak eccerűen nóóóórmáális?

Üdv,
A.